Tröjan

bakifrån gillade ja den grymt mycket, längtar efter att andvända den. 899 kr från mQ

tröja

framsidan på nya tröjan

kjolen

en bild på kjolen ja köpte igår men ser kanske int dirket jätte rba hur de ser ut, men ja ville visa mönstret på den som jag gillade. 199 kr från vero moda

Tavla

Jag fick för mig att jag skulle he mig på att måla tavlor till väggarna här hemma, och jag blev faktiskt hyffsta nöjd med första försökert.

Gårdagens

Igår va ja en runda på stan med ida som ja inte träffat på jätte länge så det va trevligt att få prata med henne lite igen. Vi tog också en liten fika på tre G. Efter det så skulle ja träffa maria sandra och lilla elias, men undertide jag väntade ¨på dom så gick ja in till simsalabim och prata med hanna:). Sen om kom maria och sandra in så då gick vi och åt en bit mat och gick en runda till på stan innan vi åkte ut till city cross för att handla lite. Idag så köpte ja mig en tröja, kjol och ett par strumpbyxor (kommer bilde). När ja kom hem så va andreas hemma:) vi vilade lite i sängen innan vi åkte till sofie och marcus för att äta en bit mat och plåstra om mig.

andreas

Andreas i sängen innan jobbet, trött som vanligt så man får sluta upp han och väcka han typ 5 gånger innan han är vid medvetandet.

KÄR!!!!

jag är verkligen helt förälskar i dessa skorna, givetvis va dom slut i malmö så nu håller carro på att ragga upp dom i stockholm snällla snälla at dom finns kvar dom är ju så himmla snygga.

Blommor

Jag fick änu flera blommor i fredags föresten, på lunchen kom mormor hem till mig men lite lunch och blommor som hon plockat i sin trädgård, tack mormor:). På eftermiddagen fick jag ett mycket fint överaskande besök av lisen som hade med sin en jätte fin ful blomma tack gumman blev verkligen jätte glad när du kom. Så vi satt här hemma och snackade av oss lite och lisen fick ett linne av mig till kvällens äventyr och så fick hon med sig min svarta kjol frå stockholm lm som hon skulle ha på sin mini semester i malmö.

Kalas

I helgen har det varit en massa kallas, i fredags så fyllde ju min morbro år så då va vi i sibbamåla. I lördags så va det 50 års kalas för monica så du va det lite halft kräftskiva med. och igår så va det kalas i tving för då fyllde andreas moster år, då blev det kroppkakor och äppelpaj:). Lilla Elis va där med ha är verkligen så sjukt söt, ska gå en runda på stan med han och maria idag det ser jag fran emot. just nu ligger jag i sängen och kollar på vakna med the voice, har precis skickat iväg andreas till jobbet med.

Nytt

Jag har köpt mig ett nytt läppglans och detta kan jag verkligen rekomendera. Detta är diors nyheter grymt fin skifftande färg och konsistenten är verkligen kanon, kan nästan aldrig vara utan detta på läpparna nu funkar lika bra till vardags som till fest. En annan mycket rolig detalj med det är att den har en otrolig god doft av kaffe latte. Detta köpte jag på kicks för 199 kr.

Syster

Pratade precis med min syster, haha hon är bara för söt, hon har stukat foten och sitter hemma och tycker jätte synd om sig själv. Så ska hon till tandläkaren snart nu med och det gör ju inte saken bättre för henne:P så tråkigt att vi bor så långt från varandra annars så hade vi kunnat ta han om varandr nu när vi båda är säng liggandes.

Kusin

snart så kommer min kära kusin hem till mig på besök för hon ha nämligen luch rast, i väntn på henne så sitter jag och planera min framtid och ja är verkligen sugen på detta alltså.... ska föresten hem till min kusin ikväll en lien runda på kalas för att hennes pappa fyller år:) min bror ringde mig precis han gör mig alltid lika glad, han hade även lite roliga och bra nyheter. ska föresten på frosts modevisning av deras nya collektion på lördag nästa vecka då ja befinner mig i norge. Ska åka dit och hälsa på min bror med pappa Violetta och min syster ska bli kul, tyvär ska dock inte Andreas med:/. Så att på torsdag åker ja till malmö hem till pappa och fredag så flyger vi till norge.

Min nya väska.

Jag köpte mig en nya väska idag(fasten ja inte borde) men ja kunde inte låta bli att köpa denna skönheten. Den kommer från MQ och kostar 500 kr. Den är verkligen kanon, den rymmer mycker så man får verligen plats med det man behöver i den sen får den 2 stor pluss för dragkejan så man kan stänga igen den riktgit så man kan vara säker på att man kommer hem med alla sina saker, och hand remen så det är lättare att bära den när man svänger loss på dansgolvet.

KRÄFTSKIVA

För några veckor sedan så hade vi lite kräftskiva, va kände inte världens lyckade skiva men det va ne mycket lyckad fest. Allt blev väldigt snabbt på kommet så att vi får ta allt lite i sissta minuten och folk fick tyvär ta med kräftor med tillbehör själva och det va inte alla som hann med det utan bara kräftor så tilslut så va det bara ja och hanna som satt där och glaffsade och tryckte i oss massa god heter. Kvällens klädsel består av kjol och tröja från vila och sen linnet från h&m, (hatten från hemköp;))

Klänningen

I sommras va jag på bröllop för min halv syster och det va ne mycket trevlig kväll. Är dock mycket avis på hennes klänningen, detta är ju verkligen en klänning som man skälv skulle kunna tänka sig i framtiden.

Bröllop


Ursäkta

Ni får ursäkta att bilderna och allt hamnar i lite o ordning men ja är inte så haj på detta är och förösker komma på hur mna går till vägar när man lägger upp och fixr och dinar. stövlarna skulle hamna efter blommorna men ja skriver lite om stövlarna här ändå. Jag införskaffade mig dom när ja va i malmö är riktigt nöjd med dom faktiskr, har köpt mig en regn kappa med som ja trivs mycket bra i så nu är ja verkligen redo för lite regn. Stövlarna kommer ifrån chacha men finns också att köpa på vila.

Blommor


stövlar


Hemma

`Hej allihopa!

Just i ligger ja hemma i sängen och försöker få tiden att gå, ska ju tyvvär vara sjukskriven i mins 1 vecka.
Så att nu tänkte jag att det va en bra ide att äntligen skaffa mig ne blogg att fördriva tiden med lite, har ju fundeat på att skaffa en länge men ha inte riktigt fått tumen ur röven till att göra det men nu är det dags.

Igår kvällen när ja kom hem om va riktgit sliten så fick ja en underbar överaskning av Andreas..... dessa roserna han är verligen bara för underbar det va precis vad jag behövde.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0