Världens bästa mormor

God morgon!
Nu när jag vaknade och hade sprungit igenom duschen så kom jag ju på att jag helt hade glömt bort att lägga om stayling bilderna på mormor från igår:D. När mna inte har och göra så skaffar man sig, hon fick lite smink påfyllning, låna mina ögonhängen sen satte jag även på skavsen som sofia köpte till henne i present. Om jag får säga det själv så tycker jag INTE att hon ser ut att vara 64 år. Du är världens bästa mormor, tack för änu ett toppen kalas med god mat. PUSS


Kalas för mormor

Då va man hemma igen från kalas firandet hos mormor, det blev tyvär inte så mycket kort eftersom att min släkt inte tycker om att vara med på kort när det är jag som ska fota, men här är lite av vad jag fick med på bild. Kroppkakorna va lika goda som alltid och man är självklart hur mätt som helst nu. Va kul att träffa alla igen har ju inte sätts på ett tag känns det som tyvär.
Imorgon ska jag ta bort mina styngn på rygg med är lite små nervös men det ska nog gå bra:P, ska ju fördriva tiden på jobbet hela dagen i morogn innan det är dags för det.

Bilderna längst ner är från i onsdags då vär josse lagade mat till oss och när vi sedan gick till harrys för att ta en öl och snacka av oss lite. Martin min halv bror kom även förbi på en öl han med va himla kul eftersom man ses så sällan.
god natt alla vänner


Här likker kasper och myser i soffan efter all mat.

Lasse njuter av maten.

Mormor bakar kroppkakor.

Sandra på harrys

Linda på harrys

MUMMA:D

Onsdags kvällen började hos tim och josse där dessa latmaskarna hängde.

Josse redo för att ut och ta en öl.


Ledig dag.

Vilken slappis dag jag har haft idag alltså, pluggat i typ 3 timmar sen nu så sitter jag och kollar på tv och laddar för at snart ska jag ut och springa en runda. Måste faktikst ekränna att man längtar tillbaks till Göteborg lite, hade verkligen hur kul som helst med brudarna. Idag fyller världens bästa mormor år:D ETT STORT GRATTIS TILL HENNE!!!
Så att när sofia slutar på sin praktik idag så ska jag hämta upp henne och då bär det av till Nättraby (gredeby) för att ha kalas för mormor. Idag ska hon bjuda på kroppkakor MUMMS:D. 
Idag kom Lasse hem med den nya båten med så snart kankse man kan sjösätta både den stora och den lilla båten så att man kan åka ut och mysa på sjön. I år kanske jag till och med ska få lära mig att köra den lilla så att man kanske kan åka ut på en liten båt tur själv. 
Nu är det ombytte för träning.... Puss och kram  


Min helg i Göteborg

Vilken helg alltså....Jag lovar att det är den bästa och sjukaste helgen på länge så tack för allt tjejer och framför allt dig Hanna som bjöd upp mig. Fredagen började med att man fick sätta igång och göra sig iordning direkt när jag kom fram eftersom att Hanna fyllde år och vi skulle fira henne. Så fsten satte igång nästan direkt och höll på till 6.30 då vi gick och la oss för att sedan vakna 12.00. Då låg vi alla i sängen och mös och pratade igen går dagen och då fick vi oss många skratt kan jag lova. Sedan så kom vi på att systemet stängde om 45 minuter så det va bara att kasta på sig kläder för att ta spårvagnen in till stan. Efter det så va det dags för frukost på burger kuing innan vi åkte hem och la oss på soffan och slappade till sunes sommar. Efter sune så var klockan så mycket så det var bara att sätta igång med att duscha och göra sig iordning för min sista kväll i götet. Vi var klara och stack till förfesten runt halv 11 som Johan från gullabo stod för med sina vänner i Göteborg. Denna kvällen slutade med att vi gick och la oss ungefär samma tid som dagen innan sen så skulle jag upp vid 10 för att åka med Hannas mamma från Götet. SÅ att nu kan jag lova att man är lagom sliten, jag har typ sovit hela dagen så nu ska jag allt ut på en spring runda så att man kan känna sig lite duktig.

Här nere ser ni lite olika bilder av helgen tillsammans med tjejerna!
Tack tjejer tro inte att ni slipper mig för snart kommer jag nog på besök igen:D.


Hanna

Hanna och Lisen

Hanna

Josse

Lisen

Jag

Jag

Bakis mys

Bakis mys

Amanda och jag

Födelsedagsbarnet

Josse och Malin

Lisen och johanna

Malin och Amanda

Födelsedagsbarnet och Josse


Göteborg!

Hejsan!!
Igår så blev det packning och planering inför helgen för att just nu så sitter jag på tåget till Göteborg för att hälsa på tjejerna som är ganska ny uppflyttade dit och även för att fira Hanna sundqvist som fyller 23 år idag:D.
Så ett stort grattis till dig gumman!

Idag så var det sista dagen på min praktik och jag saknar alla där så himla mycket redan, det va verkligen sjukt tråkigt att säga hejdå till alla idag. Dessa två veckorna har verkligen bara sprungit ivag, jag villl ju bara tilbaks dit. Så va dom ju så söta idag med och gav mig presenter och allt och jag bjöd på kladdkaka. Nästa vecka ska jag även hälsa på dem alla igen så att nu hoppas jag att tiden går fort tills dess. Är det något fel på mig som älskar att avra där:P längtar tills man är färdig pluggan nu så att man kan börja jobba med detta på heltid.

Nu ska ja äta lite sallad så att tiden går lite fortare, för att det gör de ju när man inte är hungrig puaa och kram



Bilder från hur jag såg ut igår, min packning och mitt nya linne som jag köpte förra veckan.


AJAJAJ......


Fy vad ont jag har alltså känner mig skit grinig men det är hellt sjukt vad  ont det gör efter att jag tagit bort en leverfläck. Så här ont gjorde det inte förra gången fast då tog jag iförsig bort et blodkärlsnystan. Trodde ju typ att det va samma sak? plus att det ha blodat jätte mycket könns helt konstigt så måste typ rings dit i morgon köns det som. Trött som bara den är ja med så att det är sovdags för mig nu snart känner jag.

Börjar öven bli lite nervös över ¨år Magaluf resa med tanke på vulkane som inte vill sluta ha utbrott typ:s.Så håller tummarna att allt ska sätta igång nu snart så att vi verkligen kommer iväg nu när man bokat. Är inre alltt för kul om vi går miste om dom pengarna nu.



Tycker faktiskt lite synd om mig själv.


Solen skiner och kl är bara sju:)


Nu ska jag ut i det fina vädret för att åka till praktiken och ta hand om alla de små godingarna. Idag ska även min handdocka följa med igen för lite sång samling. I eftermiddag ska ja til vårdcentralen med och jag börjar faktiskt bli lite nervös. Men ja ha ju mina underbara vänner som finns där för mig och ska hålla handen.
Kram på er


Lördag

Jag blir så himla trött på att min mobil ska vara på lagning eftersom jag knappt kan lägga upp några bilder längre. Har ju mammas galma mobil utan någon överföringssladd så i lördags fick ja låna deras camera istället för min camera laddare har fått fötter. Tror faktikst att jag ha någon slags av otur över mig eftersom att allt som är mitt bara försvinner eller går sönder, det  är verkligen hopplöst.
Lördagen denna helgen bestod av ett mysig besök uppe i tving så att jag kunde leka av mig med Elias lite innan jag skulle hem till Linda där vi skulle äta mat och dricka vin:). Sen vid 10 så kom sandra in till stan och då gick vi till Harrys fär vi sedan hängde resten utav kvällen. Tack brudar för en toppen kväll<3.

I söndags så hängde jag och Linda på stumholmen med våra mammor och kollade på när folk vann miloner "kul":P. Varför vinner man själv aldrig något lixom?


Linda hemma hos henne innan vi gick till Harrys

Ingen aning om vad jag gör faktikst

Vi hittade Issa på Harrys

Brudarna precis när vi hade kommit till Harrys

Linda och jag i väntan på sandra.



KAOS

Man kan inte kalla denna dagen något anant än kaos faktikst. Det hela började med att det helt plötsligt skulle bli jordbävning så att jvi inte kan flyga till Norge så att hela vår helg blir förstör. Dagen fortsätter med att det varit mycket idag på förskolan med mycket skriv och ner bajsade barn:P. När ja kommer hem är jag både trött och irriterad över resan så att jag helt glömmer bort min tid på fotvården.  Så vad gör ja inte då om inte tröst äter glass ett helt bj paket det är ILLA av mig faktiskt.
Så nu får jag lungna ner kvällen med lite mys istället så att jag kan vara pigg i morgon på praktiken för att sen är det ju helg:D.

OCH I MORGON KOMMER MIN BIL!!!!!!!!!!!!!!!



Dagen har varit lika kaosig som denna dagen när jag fastnade med mammas bil.:D


Norge

I morgon gäller det, då går flyger till Bergen för mig Josse och Andre som ska hälsa på Helene,Emil och Arne. Denna helgen har vi verkligen sätt fram emot allihopa och nu är det änrligen dags för oss. Jag börjar dock få lite resefeber men jag hoppas det går över  i morgon. Jag hatra verkligen landningen och när man lyfter med planet och speciellt när man är uppe i luften så kort tid, så att jag hoppas att det är en duktig pilot vi har imorgon.
Kl 16 i morgon så hämtar jag upp Josse och Andre på torget och då ska jag köra oss till Staffanstorp där pappas företag ligger. Efter det så kör pappa oss över till kastrup där vi sedan då ska ta flyget, fördelen med att pappa kör över oss är att han har gratis brokörning eller vad man kallar det till Danmark. Så att efter praktiken i morgon så blir det full fart som gäller så att vi kommer iväg i tid i morgon.
Godnatt
.

Föredetta partypinglan Josefinz<3

Andre som glassar i solen

Jag tillsammans med min bror för 2 år sedan.


Min pärla

Lycka lycka lycka, då var min pärla äntigen beställd och påväg hem till mig det kan inte bli mycket bättre än såhär alltså är sjukt nöjd och längtar så efter att få provköra henne:D.

Praktik dagen har gott så sjukt fort idag alltså även om ja slutade kvart i 6 så har timmarna bara sprungit iväg. Det måste ju bara vara ett bra tecken på att detta yrket känns såååå rätt för mig??. Har aldrig tidigare längtat så efter att få gå till jobbet som jag gör nu. Längtar så sjukt mycket nu efter att vara fördig utbildad så att jag bara kan sätta igång och jobba. Jag vet det låter kanske lite sjukt men gud det är underbart.

snart är det torsdag med så imorgon blir det att packa resväskan inför norde resan. Ni ska jag njuta av denna dagen med lite mat. kram på er alla.



Ny bil....

Gud alltså nu börjar mitt humör bli på topp igen som ha varit lite halv bra den senaste tiden. Praktiken funkar som den ska, om 2 dagar åker vi till Norge och framför allt så ska jag beställa en ny bil idag:D. Hur underbart som helst alltså, Lasse va ute och visade mig modellen i morse och även färgen han trodde jag skulle gilla och det är den ni ser på bilden här nere. Dock så vet jag inte än om dom ute på ford lyckas få tag på denna fägen men jag hoppas verkligen att gå går för att hur fin är den inte?
Har några andra allternativ på färg som jag med kan tänka mig, men tyvär så gillar jag dom inte lika mycket som denna. Men det är bara till att vänta och se vad dom säger idag. Men vid lunchtid idag så är förhoppningsvis denna bilen beställd och på väg hem till mig:).
Dags för praktik nu och det ser ut att bli en bra dag för solenskiner och jag är på strålande humör.Kram


Ford fiesta


Jobb helg

Då var denna helgen slut och jag har jobbat mig igen hela helgen på rusta tillsammans med Lottis. Min lördag kväll blev en lung mys kväll plus att jag fick vara chafför åt mamma och Lasse som var på middag. Sen idag efter jobbet så åkte mamma och jag ut och tömde min älskade fiat:(,ser inte så lujst ut för min älskling känns det som. För att komma på andra tanka så åkte vi vidare till friskis och körde ett medelpass, men jag va inte nöjd så jag tvingade med mig mamma ner till saltö strand för att köra lite intervaller. Så nu kan både mamma och jag känna oss lite duktiga faktikst.

I morgon så börjar min praktik som jag ska hålla på med nu i två veckor och jag börjar faktikst bli lite små nervös. Träffade dock min handledare en snabbis i torsdag och hon verkade jätte trevlig så att jag tror att det kommer bli jätte bra. På avdelningen så är det tydligen bara ettåringar och tvååringar så att det kommer bli full fart dessa två veckor. Nu får jga väl förbereda inför morgondagen så god natt alla.


RUSTA

JOBB JOBB JOBB, nu är det jobb helg och det är verkligen rull fart idag alltså. Har precis lyckats ta mig en rast så jag kan samla lite nu energi innan jag går ut i kaoset igen.
Trött som bara den är jag med, men jag är inte bitter:D 


Underbart

Vilken underbar dag det blev till slut trots all alltså. Vädret va verkligen jätte dåligt i morse när vi åkte till skolan men sen när vi slutade skolan så sken solen som bara den, vilken lycka alltså:). När jag kom hem efter skolan så åkte jag hem till josefin som bjöd på underbart sällskap och vindruvor i solen på balkongen. Det var verkligen knaon mysigt att få sitta där i solen och bara snacka en massa skvaller och njuta i solen, ett stort tack gumman<3.

Nu har jag precis fått äta min älskade räksallad och drukit en koppkaffe så nu är jag på änu bättre humör. Så nu blir det tv mys sen i morgon bitti ska jag hem på mys frukost hemma hos min andra Josefine så att vi hoppas på fin väfer i morgon med. Kram på er.



Älskade Josefin och jag njuter i solen<3.



Jag i solen på Josefin och andres balkong.


Stan med hjärtat

Fy fy fy vad dålig jag har varit på att uppdatera här på senaste tiden alltså, det ska det bli ändring på nu. Det tråkiga är bara att min mobil är på lagning och min camera är slut på batterier och jar hittar verken överförnings sladden eller camera laddaren.Lite deppigt alltså, f´ör att jag har ju tagit en massa fina och mysiga sommar bilder ´som jag hade tänkt lägga upp och visa för er.

Idag har jag i alla fall varit på stan med Josse vilket verkligen va efterlängtat och nu är det bara en vecka kvar tills vi drar till NORGE! Både jossan och jag va helt galna och shoppade loss idag alltså. Tyvär kan jag ju inte visa nå´gra bilder på det men ja ska föröska styra upp detta så fort jag kan alltså. TACKTACKTACK gumman för en sjukt underbar dag tillsammasn med dig<3




En bild på mig och Josse från i sommras.



Jag är både trött och arg på att min mobil är sönder, kan inte lägga över bilder, allt bara försvinner, jag måste plugga halva natten så mitt arbete blir lart m.m....

Men det bästa av allt är ju ändå att det har varit en underbar dag med solsken och glada människor, VI VILL HA MERA SOL!


IKEA

Godmorgon på er allihopa,
just nu sitter jag i bilen påväg till ikea med mamma och mormor för att shoppaloss:D. Igår kväll så hade jag mys kväll med Linda och Hanna, och snacka om att dte va underbart att få träffa Hannis igen man insåg verkligen vad man saknat henne nu när hon flyttat:(. Men gumman vet du? snart så ses vi igen för jag och Linda kommer snart och hälsar på er alla underbart:D.
Nu är vi snart framme i kalmar så att du ska jag förbereda mig inför shopping:D. Puss och kram



Jag i bilen på väg till IKEA efter en stressig morgon:).


Påskfrukost!!

Blev tyvär ingen utgång för mig igår dåligt dåligt av mig brudar men jag vet att du hade precis lika kul utan mig:). Jag fick vila upp mig tills nästa praty istället när det nu blir.
Idag har hela familjen haft påskfrukost då jga alva och jakop färgade ägg och donade här hemma för att komma i påskstämmning. Efter frukosten så bar det av till lekparken där vi gungade, åkte kana m.m. Hur kul som helst alla va verkligen med och lekte haha, synd bara att kameran glömmdes här hemma ananrs hade blivit underbart roliga bilder på oss alla.
Nu ska jag plugga lite, men vad händer annars idag????!!!


Påskpyssel med syskonbarnen.


FREDAG MED TJEJERNA

Vilken kväll igår brudar helt underbart är det att få vara med er alltså. Efter en mysig dag så bar det av till Linda vid 7 tiden där vi skulle dricka lite vin och snscka skit. Sen kom Maria, Josse och bark med och livade utt stämmingen så att en lung kväll slutade inte som planerat lycka:D.
Det tråkiga va bara att alla ballade ur när vi skulle gå åt utom jag och Linda så att vi fick gå ut och dansa av oss själva och KUL va det. Eller vad säger du Linda?
kvällen bjöd på mycket skratt, ut spilda vin glas, dans och massa mer som vi även kommer kör på ikvälll efter att alla kommit hem från sina påsk middagar med familjen.

Nu är det bara 50 minuter kvar på jobbet så nu ska jag städa lite innan jag åker och hämtar upp mitt fnask.
Ha en fin lördag i detta underbara väder.














Hotellfrukost

Gormorgon på er alla glada människor!
Denna dagen har varit toppen än så länge, vaknade runt 8 efter en rolig torsdag kväll och natt. Tyvär så låg man inte kvar så länge i sängen eftersom linda väckte mig och ville bli hämtad:P. När jag väl hade hämtat Linda så åkte vi ner till Scandic där Jossan och Tim va och åt en kanon god frukost. Nu sitter jag mätt och belåten hemms hos josse och tittar på när hon påskpysslar lite ska faktikst vara duktig och hjälpa henne nu och sedan se vad mer dagen har att bjuda på.  




RSS 2.0