Sitter på harrys med stina och ida och äte...

20100531685 (MMS)

Sitter på harrys med stina och ida och äter sallad, dricker vin och laddar inför sex and the city filmen som vi ska på kl 9. Blev en riktig mys måndag :)


Sitter nu på flygplatsen och väntar på mit...

20100530669 (MMS)

Sitter nu på flygplatsen och väntar på mitt flyg som går om bara två timmar :p. Men det är det värt för denna helgen ha varit jätte bara och jag önskar verkligen att jag hade kunnat stanna längre. Jag prövade norges ute liv igår och vi hade sjukt kul , på första stället vi va spelade dom till och med sommar tider underbart! När vi hade dansat klart så gick vi alla hem till emils lägenhet igen för att fortsätta kvällen och när vi kom hem så satte emil igång och laga mat så att det blev lyx fylle mat..... Klyftpotatis med kött och grejer riktigt gott. Längtar redan till juli då emil ska komma hem och hälsa på i sverige :).


Nu är jag äntligen färdikippt med min bror...

20100529663 (MMS)

Nu är jag äntligen färdikippt med min brors hår och så har jag även lyckats göra mig iordning. Så att snart kommer örjan och hans bror till och börja med. Så nu ska jag snart på pröva på norges ute liv, hoppas ni alla får kul där hemma utan mig nu. Puss och kram


NORGE 2

Nu har vi snart suttit på Emils jobb i tre timmar och detta ær inte bra eftersom att jag spenderar min tid vid datorn hela tiden, vilket leder till att jag går in på en massa sidor som ja inte ska gå in på och bestæller en massa saker som jag inte borde bestælla:P. Før att nu så har jag precis bestællt 3 par skor, ett par ballerina /går svarta leopardmønstrade, ett par vita gladiatorsandaler med nitar och strassstenar på och slutligen ett par svarta skoletter med øppen tå:D. Ær grymt nøjd med mitt køp men detta gør mig fattig!!!


NORGE

Resan till norge gick fint förutom att jag råkade hoppa av helt fel med flygbussen så att emil och hans kompis fick köra och hämta mig på andra sidan stan typ:P. När jag väl hade blivit hämtad så åkte vi ut till Emils jobb där jag fick träffa alla hans trevlig jobba kompisar. Efter jobbet så åkte vi och köpte en ny anten eller vad det heter till tv så att vi kan kolla på tv där hemma efter alla händelser. 
Fredag kvällen bestod utav en myskväll tillsammans med min bror, film och mormors kroppkakor som Emil hade kvar i frysen sen mormro hade varit där vilket va underbart gott. Va riktigt skönt att bara få sitta och umgås med min bror så, kan inte minnas sist vi gjorde det tillsammans. 

Ikväll så ska Emils kompisar komma på middag och efter det så blir det nog utgång skulle jag tro.:D

Glömm inte bort att det är exakt två veckor tills jag och tjejerna åker till Magaluf och dansar loss!!!!


Framme i norge efter en lång resa.

Brors kök, underbart:D

Här hade jag lätt kunnat bo.

lite utav toaletten.


Äntligen så är jag på plats, sitter nu på ...

20100528649 (MMS)

Äntligen så är jag på plats, sitter nu på flygplatsen och väntar på att min gate ska komma upp så att jag kan gå till väntrummet. Det dryga är bara att flyget är försenat med 45 minute. Men jag sitter och roar mig själv genom att kolla på folk, sen framför mig så sitter det ett gäng små killar och byter kondomer med varandra haha himla roligt att höra deras diskutioner faktiskt :p. Igår hände det även mycket saker i norge som ska diskuteras när jag komma. Hoppas ni alla saknar mig jätte mycket nu hemma i sverige. Puss och kram


Precis slutat jobbet så himla skönt. Haft ...

20100527645 (MMS)

Precis slutat jobbet så himla skönt. Haft besök hela dan på jobbet underbart :D så himla bra vänner har jag som kommer och underhåller mig en hel dag. Linda och jag gick sedan och hälsade på maria på lennarts där vi fick smaka en sjukt god latte glass som nästan hamnade på bj nivå. Nu är jag hemma hos linda och mellan landar för vi ska snart sola och efter det ska jag hem och packa för i morgon ska jag göra norge :D. Puss och kram


Mys ikväll med tjejerna efter en lång dag....

20100526643 (MMS)

Mys ikväll med tjejerna efter en lång dag. Har verkligen farit runt som en dåre idag på massa olika äventyr, så att slappa med tjejerna innan lägg dags är ju aldrig fel. Men snart måste jag hem och sova för att i morgon ska jag jobba till 17 sen träna, packa till norge och fixa med ett hemligt projekt. God natt


Då va det bara en halv timme kvar på jobbe...

20100525641 (MMS)

Då va det bara en halv timme kvar på jobbet och då ska jag och lasse åka på kalas i nättraby för att fira sofie som fyller 26 år idag :). Mamma jobbar sent så att hon får slita medans vi gottar oss , helt rätt. Nu är det snart fredag med och då reser jag till norge, underbart :) börjar dock bli lite nervös över flygningen som jag ska göra helt ensam och framförallt hitta rätt! Men det fixar jag säkert med lite hjälp, Kalas dags nu puss och kram


Är i skolan och gör det sista med grupparb...

20100525632 (MMS)

Är i skolan och gör det sista med grupparbetet som vi ska redovisa på måndag. Alice och pecka fixar med tygerna och th andra pysslar. Hoppas att vi klara snart så att jag kan åka hem och jobba så att jag kan tjäna lite pengar.


Inredning med smycken

Då har migg smyckesträd som jag köpte på costa kommit upp visst blev det fint? Att inreda med sina smycken är både bra, praktiskt och snyggt, istället för att bara ha allt liggandes i en låda så är det perfekt att hänga upp alla halsband, armband m.m. på till exempel ett träd för att då slipper du även allt trassel sen när du väl ska ha det på dig. Ringarna kan man ha på en antingen en liten ringhållare eller en ringhållare som är som en klacksko och örhängerna kan man hänga upp på en massa olika sätt så dom inte går sönder vilket är lätt hänt.
Passa inte så bra in i min brors gamla rum men ja kommer få ordning på allt snart :).


Har varit en lungn helg för vilket har var...

20100523620 (MMS)

Har varit en lungn helg för vilket har varit skönt, känner att jag behövde det för jag måste verkligen komma igång med min träning nu för att såhär kan jag inte se ut när jag ska till magaluf. Efter jobbet idag så kom sofie, marcus och lilla tyra på grill besök. Tyra va lika söt som vanligt och hon hade ju blivit så stor med tiden springer ju bara iväg.


Ska snart åka och träna så att jag är ladd...

20100521583 (MMS)

Ska snart åka och träna så att jag är laddad inför min myskväll med maria:). Jag har varit på stan idag hela dagen och mys och framförallt busat men min lilla prins. Han köpte ett par nya solglasögon idag och om jag får säga det själv så tycker jag att han blev grymt snygg i dom :).


Costa

Vad är detta för hemskt regnväder? Jag hade ju beställt sol nu min sista dag innan det är dags att jobba hela helgen men det gick inte så jätte bra med det. Skulle ju gå runt med mina nya gladiator sandaler som jag köpte igår men det går ju inte eftersom det är vatten överallt  och förstöra dom är ju inte direkt det första man vill göra. Som ni ser på bilden så blev det en randig bagenbox kylväska himla fin om ja får säga det själv, ska ge den till mamma i morsdag present hade jag tänkt. Det blir ju perfekt för att då ger jag bort något som jag själv kommer ha stor nytta av i sommar två flugor i en smäll:D.


Costa shopping, bara smyckasträdet som saknas.

Bikini freak:D


Idag har jag varit på costa med ida och an...

20100520573 (MMS)

Idag har jag varit på costa med ida och anna och fyndat. Jag köpte ett par skor, ett smyckesträd och en bagen box kylväska :). Hittade även denna snygga glas sko som bara kostar 17000 haha, lite för dyr för min plånbok men hade jag haft mycket pengar så hade jag lätt köpt den. Tack ida och anna för en mysig dag tillsammans.


Nu åker jag hem till josefine för att träf...

20100519569 (MMS)

Nu åker jag hem till josefine för att träffa henne och sandra så att vi kan planera magaluf resan. Sen blir det kolla stan innan kvällens träning.


Är faktiskt glad över att jag bor på saltö...

20100519555 (MMS)

Är faktiskt glad över att jag bor på saltö. Tänk att man är omringad av en såhär fin miljö och har möjligheten till både natur och bad nästan utanför dörren, det kallar jag ren lyx. Sen så är det ju barb tio minuter promenad in till karlskrona centrum. Är snart hemma från min runda och ska då hoppa in i duschen och göra mig redo för att träffa tjejerna i stan. Måste bara få bort min fruktansvärda huvudvärk.....


Ren lycka! Jag sitter hemma hos linda och ...

20100518554 (MMS)

Ren lycka! Jag sitter hemma hos linda och typ halv sover. Sen kommer hon och ger mig en present som ar världens coolaste tandborste, men är magnetisk så att min kan hänga den direkt på väggen hur coolt som helst sen så blir det ju barb änu bättre med tanke på att den är rosa :D tack linda du gjorde min kväll nu haha.


Då har vi slutat sitter bara och väntar på...

20100518547 (MMS)

Då har vi slutat sitter bara och väntar på att issa ska bli klar med sin grupp så att vi kan åka hem. Jag håller på att hungra igäl och behöver mat nu så att hoppas att det går fort. Vi sitter ute i solen och väntar helt sjukt varmt är det idag hoppas värmen håller i sig så att man kan börja bygga på magaluf brännan. Puss och kram


Äntligen är man påväg hem från skolan, har...

20100515507 (MMS)

Äntligen är man påväg hem från skolan, har verkligen varit en hemsk skoldag idag. Har haft endel att tänka på om man säger så, och snart så hoppas jag det kommer släppa och att det bli på det positiva sättet. Idag åker hanna hem igen till göteborg så att jag ska ta mig en fika med henne innan hon åker. Så äntligen ska jag få mig en efterlängtad räksallad :).


Målat

Känner faktikst att jag har varit grymt duktig nu när jag ha målat faktikst, blev dock lite grisig så nu länner jag verkligen för att ta en dusch. Ska ju träffa tjejerna så jag måste ju se lite ren ut då:P.
Som tur är så slipper jag nog måla mer där nere eftersom att jag jobbar och ska iväg så att det är bra att mamma och lasse tar på sig det.




Tror ni att jag ar trött idag eller haha, ...

20100515516 (MMS)

Tror ni att jag ar trött idag eller haha, blev ju rätt sent igår sen idag så målar jag väggar vilket är sjukt jobbigt. Har precis tagit en pause men snart måste jag ner igen och fortsätta tyvär. Hade jätte trevligt igår med tjejerna, sjukt länge sen vi festade tillsammans och kul va det. Sen nu så börjar det verkligen närma sig våran resa till magaluf helt sjukt att vi snart ska åka :D


Party


Blev en riktigt trevlig kväll igår efter allt stresande faktikst, kom ju hem från malmö rätt sent sen va det bara att sätta fart med att göra sig iordning och göra sig redo för utgång emd tjejerna. Blev dock inte klar föräns vid halv 10 men vi lyckades rätt bra med allt ändå tycker jag:):
Idga har jag tränat och jobbat sen nu är jag äntligen hemma och ska hoppa in i duchsen så jag kan göra mig redo för änu en utgång med Hanna, Sussi och madda:D och kvällen kommer börja hos Madde och efter det ska vi till Harrys och kolla in den när smink grejen som är ikväll.
Så nu måste jag sätta fart så att det inte blir lika sent som igår puss och kram

Lite bilder från igår då vi ha hemma hos Nicke.


Hem igen...



Då var mina dagar i Malmö över för att nu ska jag sätta mig i min pärla och köra hem till kära karlskrona igen. Har haft jätte mysiga dagar tillsammans med alla här och kommer sakna alla sjukt mycket, spcielt min syster. I morse va även Amanda och jag ute på en spring runda vilket va mycket trevligt trots det hemska vädret. Hanna är i karlskrona nu med så sjukt underbart för jag har saknat henne sjukt mycket.


Nu har vi firat pappa och ätit gott hela k...

20100513466 (MMS)

Nu har vi firat pappa och ätit gott hela kvällen. Amanda och jag blev dock över trötta, ballade ur och dansade loss här hemma så nu är vi helt slut och ska sova. Så får vi se vad morgondagen har att erbjuda god natt och sov gott.


Pappa 47 år!

Idag är det pappas födelsedag och på bilden ser ni hans födelsedags present, grytm snygg blev han i den faktikst om jag får säga det själv. Jag har köpt ett par sjukt snygga skor idag med som jag ska föröska få upp på bild tillsammans med gårdagens shopping och mina två nya märkes väskor som jag fått av pappa och Violetta:).
Farmor, Arne och Kenneth är nu i malmö så att just nu så sitter alla och dricker vin, öl och groggar för att fira pappas födelsedag fast jag håller mig till vatten änså länge i alla fall.


Världens bästa pappa i sin nya skjorta som han fick utav oss.


Jag och amanda idag, lägg märke till att hon har är längre än mig INTE okej!


Vi hamnade inne på zara istället för att l...

20100513452 (MMS)

Vi hamnade inne på zara istället för att liveta present till pappa. Där hittade amanda en klänning till skolavslutningen. Erkänn hon blev snygg i den :), från är bara om det ar okej att en 12 åring har på sig en så sexig klänning på sig?


God morgon. Känneds skönt att vakna upp i ...

20100513441 (MMS)

God morgon. Känneds skönt att vakna upp i stor stan idag jämte min syster. Vi har precis ätit frukos och firat pappa lite, så att nu ska jag och syster ut och göra stan och se om vi hittar något bra till pappa. Puss och kram


Snart träning.....

Just nu så håller jag på att packa och ladda inför kvällens träningspass och efter det så bär det av till Malmö. Slutade redan vid 11 tiden idag så att när jag kom hem så blev det lunch och en runda på stan med Ida. Jag köpte en bekini, en tröja och två par öronhgängen idag som ja ska lägga upp och visa för er sen, måste bara packa färdigt så att jag hinner med allt.
Träningskläderna har redan fått åka på bara för att jag inte ska mygla mig undan :D, är grymt trött så kännde att det va säkrast så idag.



Bilder från helgen

Äntligen så har jag kunnat lägga in alla bilder och fårr bloggen till att fungera igen blev lite nervös där ett tag alltså. Idag så jag skolan satt igång igen så det är fullfart på vårt arbete just nu. Efter skolan idag så blev det träning och storhandling tillsammans med mamma, sen nu ikväll så har vi mys kväll här hemma:).

På torsdag så åker jag antagligen till Malmö en runda för att hälsa på Farmor, Pappa, min underbara syster och alla som jag inte träffat på fler månader nu. Blir nog även en Norge resa ensam till min bror om två veckor (saknar honom). Nu ska mamma och jag mysa vidare puss och kram
                                                                 


                                                             Bilder från helgen!

                                                                        Från i fredags
                                                            Jag och Stina från i fredag
                                                              Jag och Linda från i fredags
                                                     Pigga och glada strax innan utgång.
                                                            Linda och jag innan utgång.
                                                          Jennie i lördags när hon kör bil.
                                                                  Outfite från i lördags.
                                                        Stina strax innan fredags träning.


God morgon :)en sån här skulle jag verklig...

20100508397 (MMS)

God morgon :)en sån här skulle jag verkligen behöva nu alltså. Sjukt trött är jag och vad kan vara bättre än en isglass då?men vilken underbar kväll det blev igår trots att man va lite seg och bakis. Va på party med klassen igår hemma hos annelie. Där va en massa goingar från klassen, pojkvänner och kompisar. Efter det så åkte vi in till stan och tillslut så hamnade vi på coren där vi dansade loss hela natten :). Sen fick stina och jag ta löpet till nattbussen för att vi skulle kunna komma hem, oj vad vi sprang alltså sjukt långt efter som vi sprang lite fel med. Nu ska stina och jag fortsätta sova så att vi blir människor idag. Puss och kram


Vilken trevlig fest det blev igår med mång...

20100507370 (MMS)

Vilken trevlig fest det blev igår med många goda och glada människor och mycket skratt och glada miner :). Mindre kul är det ju idag när jag ska jobba men som tur är så har stina och linda hållt mig sällskap och nu är det barb två timmar kvar. Ska nog ta mig en isglass nu så att jag piggnar till lite. Puss och kram


Idag har jag haft en slappa dag fram tills...

dsc00290 (MMS)

Idag har jag haft en slappa dag fram tills för nu ska jag sätta igång med att städa och fixa här hemma. Sen ska jag iväg och handla och träna med stina och ida innan vi sätter igång med kvällen :). Jag sitter bara och väntar på att posten ska komma med för att mina beställa kläder måste måste bara komma idag annars vet jag inte vad jag ska ha på mig, springa på stan och leta kläder vet jag lixom inte om jag hinner idag. Som ni ser på bilen så har josses mage verkligen börjat växa :) hur fint som helst är det med bebis mage, det är nästan så att man själv bara vill ha en sån fin mage. Josefin skickade denna bilden till mig igår och jag blir lika glad varje gång jag får se henne, drömme även om dig och bebis inatt gumman :p. Nu ska jag sätta fart på mig själv så att jag göte blir sittandes i soffan hela dagen. Puss och kram


Okej.... Då har jag varit och storhandlat ...

20100506336 (MMS)

Okej.... Då har jag varit och storhandlat idag nu när mamma och lasse inte är hemma. Extra pris på BJ Säger jag bara haha. Måste ju köpa upp ett lager nu när det va så billigt. Tyvär så tåler jag ju inte glass men när man väl vill unna sig lite så kan man ju i alla fall vara säker på att det finns här hemma :). Jag antar att ni ser min nya profil? Den fick jag skickad till mig idag av nicklas :D så söt är han som gjort den till mig, blev verkligen jätte glad niklas :). Som tack ska du få prov köra min bil. Jag vill med ha något bra program man kan fixa med bilder i som inte kostar.... Är det någon som har något förslag på något bra program? Puss och kram


Igår kväll efter träningen så blev det en ...

20100505325 (MMS)

Igår kväll efter träningen så blev det en promenad i trollskogen tillsammans med sandra och linda. Idag däremot så har jag lite ångerst för att jag inte har något att göra samtidigt som att jag inte orkar göra något. Har precis ätit frukost hemma hos linda med så nu ligger jag här hemma på soffan och halv sover typ. Idag åker familjen till norge..... Kram


BROR

http://www.youtube.com/watch?v=-dAcTq77ZAk

Jag älskar dig

Jag saknar dig sjukt mycket, vill bara att du ska komma hem till oss alla!


Nelly

Detta va dumt gjort av mig men jag var tvungen att ta en pause i pluggandet och kunde inte låta bli att skicka efter dessa gobitar:). Det blev både vardags och festkläder vilket jag faktikst behöver, speciellt nu till sommaren när vi ska resa och allt. Sen så är det ju extra roligt när man beställer kläder eftersom att det inte är lika många som komma springa runt med samma kläder som en annan. Nu längtar jag till slutet av veckan när dessa kommer hem med posten så jag kan pröva och se om allt passar.

Från Nelly.com.




Pluggdag

Idag är det en plugg och slappdag fram tills jag ska träna, stina kommer hem till mig efter sin praktik en runda för idag ska vi träna tillsammans:). Innan träningen så ska vi även betala resan så att vi har det gjort för att det är ju bara 5 veckor kvar nu så att man får allt börja jobba på brännan lite med.
Dags för en kopp kaffe sen återgå till pluggandet kram.

Idag är det myskläder som gäller:)

Måndag

Då har vi satt igång med grupparbetet i skolan och det verkar faktikst vara rätt så kul även om min grupp hade tolkat uppgiften helt fel idag:P. Men vi får spåna nya ideer till onsdag och sätta igång med allt då istället.
Nu är det snart dags för mig att åka till vårdecentralen för att ta bort mina stygn som har suttit i nästan 2 veckor. Josefine ska självklart vara med som sällskap och hålla handend:). Efter vårdecentralen så ska ja åka ut till friskis och försöka träna lite.

På torsdag så ska mamma ,mormor och Lasse åka till Norge och hälsa på min bror, så jag blir ensam hemma tills på söndag:D. Ska bli skönt att få bo här hemma själv lite, plus att det kommer kännas skönt att min bror inte är ensam juts nu.

Lite bilder från Valborg

Linda och jag

Jag och Mariella

Evelina

Matvrak

SKÅL

Linda


Underbart:D

Vilken trevlig valborg det bli igår trots allt alltså. Jag jobbade i för sig till 4 sen vid 6 tiden så var linda och jag hemma hos josse och käkade innan vi drog iväg på fest:). Linda och jag gick hem till jonas och josse gick hem till nicke där sandra höll hus. För festen va trevlig för att där va Evelina och efter en stund så trillade även Mariella in. Sen gick vi till Harrys och dansade hela kvällen. När jag sedan skulle gå hem så möter jag Anton på vägen vilket va helt sjukt kul för vi har inte snackat på så sjukt länge. Tänk att för några år sedan va vi bästa vänner sen mer åren så har vi tappat kontakten. Så Anton va så snäll och földe mig halva vägen hem och så satt vi nere vid det nya hotellet och snacka om allt som hänt m.m. det va verkligen jätte bra slut på kvällen tack Anton.
Nu ropar linda och säger att maten är klart så nu ska jag ÄTA ':D puss


Så här såg jag ut igår kväll


RSS 2.0