Då va de underbara gitarr lektionerna igån...

img_0799 (MMS)

Då va de underbara gitarr lektionerna igång igen, snacka om att det är svårt. Tentan är vecka 51 så det är bara till att ÖVA!


Idag har jag en enkel outfie med detaljer ...

img_0796 (MMS)

Idag har jag en enkel outfie med detaljer som döskalle ring , dekorerade axlar och SABO armband.                                                                        Då va det dags för andra skoldagen på termin tre och efter all ångerst jag haft att börja skolan igen så ser jag fraktiskt fram emot denna terminen. Fem intensiva veckor har vi framför oss innan vår långa praktik börjar.


Ser man såna bilder på än själv så blir ma...

img_0779 (MMS)

Ser man såna bilder på än själv så blir man väldigt motiverad till att träna och stå emot frestelser.


Skolstart

Då va det dags för första skoldagen efter sommar uppphållet, jag har många blandade känslor inför detta men det är bara att bita ihop så att man blir fördig snart. Längtar så himla mycket tills jag är färdig och kan komma ut i arbetslivet så att jag hoppas de sista 2,5 åren går fort nu!


Idag kör jag på en enkel outfit med jeans, blommigt linne och en snygg kavaj till
och självklart min nya "skol" väska.


Efter jobbet idag va det kalas på min syst...

img_0768 (MMS)

Efter jobbet idag va det kalas på min systers man. På kortat ser ni världens finaste och snällaste syster döttrar. Alva är en "stor " flicka nu och hon lär sig så mycket mer gör varje gång man träffa henne och Tyra växer så otroligt snabbt:(. Funderafbpå att bjuda hem alka syskonen på middag så vi ses oftare? Saknar er alla när vi inte ses.


Mor och dotter bild på min underbara vän o...

img_0758 (MMS)

Mor och dotter bild på min underbara vän och hennes vackra dotterJosse är en ung, fin, stolt mamma och en så himla bra vän. Hon är verkligen en bra förebild för unga mammor.


Resultatet av mina cup cakes ser ni nu här...

img_0740 (MMS)

Resultatet av mina cup cakes ser ni nu här, enligt mig så smakade det lika bra som dom ser ut..... Alltså mycket bra!         Receptet hittade jag på recept.nu och Lejla bakar.


Blir inte mycket snyggare än så här Haha. ...

img_0739 (MMS)

Blir inte mycket snyggare än så här Haha. Snacka om att jag har volym nu när färgen är på plats.


Äntligen äntligenså är det frissa dags för...

img_0732 (MMS)

Äntligen äntligenså är det frissa dags för mig, sitter på salong etage och blir fin i håret som är så efterlängtat. Efter frissan ska jag träffa Josse en runda och fika på mina cup cakes som jag bakade igår :)


Sitter nu på jobbet med någorlunda tecknin...

img_0727 (MMS)

Sitter nu på jobbet med någorlunda teckning så jag tänkte passa på att slänga upp en bil på min nya ring som jag köpte igår på Gina. Vad tycks?


Dåligt nät



Nätet ha varit jätte konstigt sen i söndags, men kan verken ringa eller koppla upp sig på nätet via telenor så att därför ha jag inte kunna uppdatera bloggen på länge. Men så får nätet är på G igen så ska jag sälnga upp bilderna från kräftskivan och allt. Kan ju iförsig lägga in bilderna på andreas dator men jag är för lat för det just nu så att ni får nöja er med dessa gamla bilder på mig och Andreas så länge:)

Tänk vad tiden gått fort, det är över 4 år sedan vi började träffas ni helt sjukt och allt vi gjort och gått igenom tillsammans. Men jag är så himla glad över att jag har dig Andreas och du vet hur mycket jag älskar dig!

Nu är det hopp i duschen dags för mig så jag hinner bli redo till jobbet!











Idag är det kräftskiva som gäller och jag ...

img_0698 (MMS)

Idag är det kräftskiva som gäller och jag har tusen saker att göra hemma och så sitter jag på jobbet lite drygt om man säger så. Känner mig lite små stressad men det finns inte så mycket att göra åt saken. Jag har i alla fall förberett nästan allt som jag kan och igår på jobbet så gjorde jag bordsplacerings korten  som ni kan se på bilden. Nu ska jag fördriva tiden med att måla naglarna så får vi hålla tummarna på att det blir en kanon kväll.


Nu är det inte länge kvar på jobbet för ...

img_0685 (MMS)

Nu är det inte länge kvar på jobbet för dagen sen är fulm rulle, vi har ju en massa att fixa till i morgon och så vill mamma få trädgården vattnad mitt i allt med :).


Äntligen äntligen så har mina ringar kommi...

img_0695 (MMS)

Äntligen äntligen så har mina ringar kommit med posent är hur nöjd som helst.                                       Idag tog jag denna fina ringer som passade perfekt till min outfite idag.


Grodanboll va det ja:D hur söt är inte den...

img_0670 (MMS)

Grodanboll va det ja:D hur söt är inte denna tjej lixom?


Då va det dag två av fyra på kal...

img_0662 (MMS)

Då va det dag två av fyra på kallis och kräftskivan börjar nära sig allt mer och mer;). Andreas och jag får någ skriva en lista på allt som ska göras och förberedas så att vi inte glömmer något skulle ju vara så typiskt oss. Storhandlade massa tilm festen idag och jag tror faktiskt att jag lyckades få med mig allt på listen.                         Ikväll ska vi sätta upp vårt nya barbord och lite så det ser fint ut när alla kommer, för nu ser vi typ ny inflyttade ut:p.                                                      Idag va andre och Josse på besök med älskade lilla Haley, idag va hon hur söt son helst såg ut dom grodanboll i sin Björn dräkt som jag kan slänga upp en bild på sen.                                        Ni kan aldrig gissa vad Josse har fått med mig att börja på..... Orientering haha vad tror ni om det? Tjejer med dålig lokalsinne i skogen det kan ju inte bli bättre:) så näste vecka kör vi.


Jaha tre och en halv timme kvar på jobbet ...

img_0643 (MMS)

Jaha tre och en halv timme kvar på jobbet då, undra vad man ska hitta på?                                                                                       Funderat på att ta en träningsfri idag och vara flitig istället så Niclas blir fin i håret till skolstarten  i morgon , vattna hemma hos mamma och städa klart hemma kanske. Vill även hinna med en mys kväll med älsklingen så det kanske hinns med en snabbis efter hans match.


Så här ser jag ut idag, en enkel svart klä...

img_0653 (MMS)

Så här ser jag ut idag, en enkel svart klänning med svarta convers liknande skor, klocka från D&G, ringar från halbergs och guldfynd, armband Tomas sabo och h&m.        Då va det dags för 4 heldagars jobb på kallis denna veckan, plus att jag har tusen saker att göra och förbereda inför lördag då det är kräftskiva hemma hos oss. Men det är väl bara bra att det är mycket och göra antar jag , för att då går ju tiden mycket fortare tills det är lördag :). Har precis ätit frukost med mormor på jobbet och senare kommer Josse och andre en runda med prinssesan Haley.


Smyckes tokig!


Jag har verkligen blivit helt smyckes tokig nu på senaste tiden vilket inte alls är likt mig. Visst jag har alltid gillat smycket och andvänt en massa fast mest till fest, men nu mera använder jag det precis lika mycket till vardags och framförallt RINGAR.
RINGAR RINGAR RINGAR, stora som små, mönstrade, rärgade, glittriga ja allt!
smycken kan verkligen piffa upp vilken outfit som helst, det är bara till att slänga på sig en massa, testa och leka sig fram efter smak.



Idag så beställde jag dessa godbitarna från http://stylebytyra.se/ där det finns hur mycket snygga smycken som helst, framförallt ringar. Tyvär så har jag redan hittat änu flera som jag är sugen på att beställa men det får jag vänta med lite så jag hinner få hem dom andra som redan är på väg.


Saknar detta skrattet och leendet grymt my...

img_0637 (MMS)

Saknar detta skrattet och leendet grymt mycket. Hoppas man träffar han snart så man kan leka av sig lite :)


Snart jobbat färdigt för idag, skönt med e...

img_0635 (MMS)

Snart jobbat färdigt för idag, skönt med en kort dag för en gångs skull. Ska först till saltö och vattne mamma och lassesblommor eftersom att dom är i Turkiet och njuter av solen ( 45 grader varmt). Efter det blir det en snabbis på stan med och förhoppningsvis att jag hinner fixa lite till lördag då det är kräftskiva:). Ska även försöka hinna med ett träningspass innan jag ska klippa niclas och Förhoppnngsvis ha mys kväll med Andreas.


Fasen vad skönt att snart ha jobbat färdig...

img_0614 (MMS)

Fasen vad skönt att snart ha jobbat färdigt för dagen, tråkigt nog så ska jag jobba hela helgen men jag få roa mig på sailet de få timmar som jag är ledig. För nån timme sedan så anlände min syster och Olivia till Karlskrona, de ska bo i kättilsmåla by i helgen tillsammans med mig och Andreas. Lite skillnad från storstaden Malmö som dom är vana vid.


Haley

Tänk att tiden går så sjukt fort alltså idag är det exakt 4 veckor sedan Haley kom till oss i världen tiden går så otroligt fort. När hon kom ut så var hon så himla liten och nu redan efter 4 veckor ha hon börjat lägg på sig bebis kilona, håller ögonen öppna mycket mer och föster lite med blicken och massa annat.
 Tänk... snart är det henne vi står hon firar på sin student dag säkert.

Men Andre och Josefine, ett stort grattis till er fina dotter och Haley
ett stort grattis på din 4 veckors dag tant Julia tänker på er!

haleyu
Jag och prinsessan

Sover hos mamma

Bara några dagar gammal

prinsessa

Jag myser med Haley

Mamma och Haley

haley hos sin pappa


Ölandsdjurpark

I söndags så var jag på ölandsdjurpark med min systerdotter Alva, mamma och Lasse,  vädret va inte kanon men det va bara till att bita ihop och åka karusellerna som ingenting.
Alva verkade hel nöjd med dagen i alla fall och det va ju det viktigaste, det första hon gjorde i bilen när vi skulle åka hem va att somna och snarka hur högt som helst.


Alva i bilen på väg hem igen.

Alva i bilen på bäg upp till öland

Mat pause

Härligt med ormar

Morfar fick mata getterna med Alva eftersom att jag
är lite små rädd för dom.

Mamma och lasse

Nöjd liten tös


Frallor till kräftskivn!

Här om dagen så skulle jag ge mig på att baka frallor inför kräftskiavn som är nästa vecka men ja hittade inget recept som lockade, men så gick jag in på min kompis blogg http://sussey.blogg.se där jag hittade två stycken kanon recept som jag kan rekomendera.
tyvär så måste jag göra änu flera frallor inför kräftskian eftersom Andreas ätit upp en massa (han gillade dom också). 





Grova frallor som smakade både gott och nyttigt.



Ljusa frallor med sesamfrö på.

Är ni sugna på att baka dessa själva så hittar ni receptet på http://sussey.blogg.se


Höll precis på att få en hjärtattack...

img_0601 (MMS)

Höll precis på att få en hjärtattack...


Innan jobbet idag så blev Hanna, Lisen och...

img_0595 (MMS)

Innan jobbet idag så blev Hanna, Lisen och jag uppbjudna till frilevstad för att fira mejas 1års dag och Sussi dom fyller 22. Dom bjöd på underbart god pizza och cupcakes mumms:) som jag ska slänga ut bild på hör sen. Nu är det jobb till halv 8 och efter det blir det änu mer kalas firande fast för min kusin Kasper som fyller 16 år i imorgon. Så det är bara till att äta och se glad ut , kommer väl rulla fram i morgon.                                           På bilden så ser ni Meja som myser hos Hanna.


För första gången på ca ett år så har jag ...

img_0563 (MMS)

För första gången på ca ett år så har jag låtit mina lockar vara framma på jobbet, vilket jag redan ångrar. Trivs inte alls i den, känner mig bara risig och ful så det lär nog dröja innan jag gör om detta.


Då va man på väg hen från Öland , där vi t...

img_0542 (MMS)

Då va man på väg hen från Öland , där vi tillbringat dagen med bad och karusell åkning. Så nu blir det att åka hem och bara gosa ner sig i soffan tillsammans med min älskade.


Måste erkänna att tant Julia är mycket sto...

img_0492 (MMS)

Måste erkänna att tant Julia är mycket stolt över att  ha så underbara vänner med en så underbart söt dotter. Allt lika kul att träffa er familj, idag kom dom och fikade på jobbet. Ni kan ju bara gissa vad Josse har bjudit mig på idag om inte bröstmjölk haha, konstigt nog så va det rätt gott:p


RSS 2.0