Lunch-fika

Hejsan. Idag har det varit en fullspäckad dag även om jag bara jobbade 6-10. direkt när jag kom hem sen så träffade jag ida och då va vi ute och gick i en timme. Sen va det bara hem och ta han om tvätten, springa upp och ner för trapperna tar kol på än. Sen strax efter 2 så träffade jag ida igen för att att äta lucnh och fika lite, fick bli en kalkon sallad, chokladboll och kaffe. Snabbt hem sen och fixa klart med tvätten för halv 5 började så ida häntade mig vid 10 över. Sen hem och äta kyckling o ris som andreas hade fixat:) Efter maten va det massa disk och åter igen vika tvätt som väntade. Nu ligger jag i soffan för att vila lite medans andreas ligger inne i sängen och snarkar:).

Skor

Jag måste ju bara till lägga att efter mycket om och men så fick ja äntligen mina eftrlängtade skor lagom till min 2o års dag och allt. Då jag också fick min eftrlängtade päls jacka.

Lördag

I lördags började kvällen hos frida där hon bjöd på mycket god mat och för drink,sen åkte vi ganska tidigt in till stan vilket vi inte riktigt ville men gjorde det för stina och eves skull. Men jag frida och emma ångrade oss så att vi frågade ida och gick hem till fanny där dom höll hus så fortsatte vi kvällen där innan vi gick ut. Blev en rätt lyckad kväll trots allt.

klänning

Nu är äntligen min klänning klar är faktikst nöjd med resultatet´, den är givetvis mycket finare på än bara när den hänger så. Hade på mig den i lördags då vi va ute oc´h firade frida som fyllde år.

Världens bästa ida

Ida sprang in igår på jobbet och överaskade mig lite:) ha inte pratat eller sätt henne på hela veckan så det va kul att se att hón lever nu efter den nya avdelningen som hon har börjat på.

Hej!

Jag la ner detta med ett skriva här ett tag men nu känner jag att jag saknar det lite och vill ge det en ny chans.... sitter just nu hemma i soffan och väntar på att jag ska orka gå och duscha så ja kan förbereda mig för en runda på stan och en lunch med mamma. i efter middag blir det träning och sen ska vi åka hem till andreas mormor och ta en fika för hon fyller år idag.

RSS 2.0