Äntligen börjar jag piggna till så ni kör ...

img_0441 (MMS)

Äntligen börjar jag piggna till så ni kör vi det sista på jobbet innan jag gör stan en snabbis, det är ju trots allt lördag så något får man ju faktiskt unna sig.


Jobba jobba jobba:) Är dö trött idag, ble...

img_0420 (MMS)

Jobba jobba jobba:) Är dö trött idag, blev rätt sent igår med mamma och Lasses körning. Sen upp halv åtta idag för att lämna Andreas och Strågis på cykelfesten som sker idag. Efter att jag lämnat dom va det bara att åka och jobba som vanligt:).  Ikväll blir det cirkus som gäller med ida, Maria och Elias eftersom jag fixade gratis biljetter till oss!


Vilken dag det har varit idag alltså, helt...

img_0378 (MMS)

Vilken dag det har varit idag alltså, helt slut är jag. Först jobb från halv 7 till 12 och efter det har det bara rullat på. Nu ikväll har jag städat och fixat massa och nu ligger ja bara om väntat på att mamma och Lasse vill bli hämtade från middagen dom är på och att min Karl ska komma hem som är ute och fiska kräftor.


Då sitter man på jobbet och är måttligt ir...

img_0391 (MMS)

Då sitter man på jobbet och är måttligt irriterad på den kunden som kom in här och rev ner min dator så att hårddisken gick sönder!!!! Kul att börja dagen så. Nu längtar jag bara på att kl ska bli halv 8 så jag kan sluta jobbet och åka hem till sängen och gosa med min kar:). Idag har jag Jens shorts från hm, tröja och linne vero mode, convers och massa smycken till.


När man får sånna här bilder skickade till...

img_0376 (MMS)

När man får sånna här bilder skickade till mobilen så kan man inte bli annat än glad:). Som Maria skrev.... Det finns inget dåligt väder för Elias, överskotta energi har han. Idag är jag verkligen helt förstör, håller på att somna hela tiden ju det har varit en hård helg med jobb jobb jobb av alla dess sorter. Så idag när jag slutar hoppas jag på lite dåligt väder så vi kan dra till Ikea en runda och så jag kan ta mig en tupplur i bilen.


Idag fick jag träffa Haley för andra gånge...

img_0348 (MMS)

Idag fick jag träffa Haley för andra gången och hon va lika söt som vanligt, kan inte förstå varför man blir så glag utav bebisar. Grattis bäste jossan och andre till er fina dotter:).


Haha vad tror ni??

Jag kunde bara inte låta bli när jag va inne på makemebabies att testan hur våra barn kommer att se ut, tycker faktikst att det blev en söt liten flicka trots allt eller vad säger ni?
Så att till våra föräldrar.... nu vet ni vad ni har att göra med någon gång i framtiden:P.




Igår va det bullbak som stod på menyn, eft...

img_0322 (MMS)

Igår va det bullbak som stod på menyn, efter all städning och röjning.  Nu är jag ny vaken och ska snart ut och springa en runda och sola någon timme innan det bär av tull jobbet.


Osminkad, mys kläder och ett glas rose kan...

img_0316 (MMS)

Osminkad, mys kläder och ett glas rose kan det bli bättre?  Ska jobba i morgon så kvällen blir lugn men ett glas kan man ju alltid ta bara för att få njuta lite. Längr grymt mycket nu efter att få träffa josses och andres lilla söt nykomling:) Ett stort grattis till er!


Dagens från jobbet...  Idag blev det jean...

img_0308 (MMS)

Dagens från jobbet...  Idag blev det jeans shorts med ett enkelt svart linne och ett stort halsband till för att piffa upp det hela.  Idag är mina tankar hos Josefine och Andre så jag håller tummarna för er och önskar er all lycka just nu;).  Jag har bara två timmar kvar på jobbet nu sen är det fullt ös med annat som måste göras.


Myser på saltö men Josse och Nathalie på s...

img_0288 (MMS)

Myser på saltö men Josse och Nathalie på saltö, idag är det riktigt skönt med för att idag så fläktar det äntligen lite. Skoja att man längtar efter att bebisen ska komma ut nu, Josse får passa på att utnyttja magen så mycket hon kan nu :)  Ett stort tack till lassa med som tvättat min bil idag!


Åk inte ring efter båt!


Ajajaj säger jag bara!
Igår kväll så skulle jag ge mig på att åka ring när min bror körde båten och givetvis så blev det höf fart och mycket guppande vilket va sjukt roligt tills jag flög av!
Det hela slutade med blåmärke på ryggen och troligtvis en spricka i revbenet eller en streckt muskel, skoja om att jag är lite seg idag:P
Tur att det va kul så länge det varade i alla fall.


Grillning och bad

Grillningen igår va himla trevlig och händeserik, det blev mycket bad och skratt. Jag älskar verkligen när vi alla träffas och tittar på något tillsammans, tyvär gör vi det alldeles för sällan.
Alva badade för fullt fast hon va faktikst lite små rädd när vi kom ut en bit, hon är inte direkt som sin bror:) Tyra badade faktiskt med idag och skoja om att hon tycker om att bada och skvätta vatten. Hon har fått sina första två tänder nu med, det är sjukt vad tiden går fort känns ju som att det va nyss hon kom till oss alla.
Efter att vi badat och ätit så va det dags för oss att åka ring efter båten som ni snart kommer få se biler utav, inte när vi åker utan vad som hände under åkturen:).




Alva hos sin mamma

Martin

Tyra hos sin mamma

Min mamma:D

Alva hos sin morfar


Sjukt varmt, dags för grillning och bad me...

img_0252 (MMS)

Sjukt varmt, dags för grillning och bad med familjen min:)


Du är bäst darling haha

img_0236 (MMS)

Du är bäst darling haha


Då va det tre och en halv timme kvar på jo...

img_0249 (MMS)

Då va det tre och en halv timme kvar på jobbet, efter det blir solning och fixa bilen sen bjuder kvällen på grillning med familjen Snart åker min bror hem med så att det gäller att passa på att träffa honom så mycket man kan nu.


DÅLIGT

Gud vad jag känner att jag är dålig med blogge just nu, men det är mycket jobb just nu och mycket saker som händer så att tiden räcker inte till riktigt känner jag. Nu ska jag till jobbet med så jag hinner inte skriva så mycket för att då kommer jag försent:( men här kommer i alla fall lite bilder över vad som hänt de senaste dagarna!



Då va man på jobbet och sliter i det vanli...

img_0207 (MMS)

Då va man på jobbet och sliter i det vanliga kaoset och varmt som bara den är det här med. Slutar om tre timmar så får se det så, efter jobbet så blir det födelsdags firande på stars and stripes.  Idag tog jag på mig mitt nya halsband och min nya ring som jag fyndade igår, till det blev det bara ett par slitna jeans, svart linne och svarta kilklackar.


Underbart med lite sol innan jobbet, ser d...

img_0200 (MMS)

Underbart med lite sol innan jobbet, ser dock inte fram emot att jobba idag men det är bara till attbit ihop.


Helt slut efter att vi har lekt på lekland...

img_0180 (MMS)

Helt slut efter att vi har lekt på leklandet med elias idag. Så nu ska Josse och jag varva ner med lite mat:)


Idag känner jag mig faktiskt riktigt dukti...

img_6807 (MMS)

Idag känner jag mig faktiskt riktigt duktig. Har jobbat, nu rensar jag ogräs och efter det ska jag försöka tvätta bilen med :) man får passa på medans energin finns där.


25 års kalas

Igår efter jobbet så blev det kalas för min del, hann inte äns hem och byta om utan fick köra direkt från jobbet. På kalaset bjöds det på massa god mat och jag fick vara lektant som vanligt:) Tyra hade ju vuxit som bara den plus att tänderna har börjat komma, tiden bara springer i väg men jag hoppas att vi kan ses lite mera nu i sommar för jag ska ju till ölandsdjurpark någon dag i sommar med Alva:)

Snart så väntas det jobb för min del i detta underbara väder:(

Världens bästa mamma

Broder åkte med en runda

Mamma får stå för matningen

Tyra äter gröt hos pappa

Alva hos sin morfar



Middag med underbarat folk, god mat och solsken!

Efter en heldag i solen med Ida så va det bara att åka hem, duscha och byta om inför en god middag på stars and strips med Ida, Josse, Andre, Andreas och Kalle. Maten va himla god tråkigt bara att min efterätt inte va lika rolig som den lät kunde ju bara äta upp en kula glass medans de andra kunde vräka i sig sina:( man man någon ska ju ha otur med det.
Just nu sitter jag och väntar på Ida som kommer nu snart, då ska vi ut och gå, äta frukost och ha en mys morgon innan vi ska ha en heldag på stranden. Idag verkar ju även vinden bara¨på vår sida så det är bara till att smörja ¨på oljan och börja pressa.


Andreas njuter i solen med en kall öl.

Kalle och andre.

Josse va där med sin mage:), gud vad jag längtar nu alltså.

Jag och tjejerna, min efterätt ser nu på bilden BLÄ!!!

Blåbärspaj som smakade bra

God glass

Grymt god kladdkaka.


Haft en kanon dag i solen med ida och nu b...

img_0112 (MMS)

Haft en kanon dag i solen med ida och nu bär det av till stars and stripes för att käka :)


Ligger och steker i solen med ida och jord...

img_0106 (MMS)

Ligger och steker i solen med ida och jordgubbar inte helt fel, skulle bara blåst lite mindre.


RSS 2.0