Nytt hår

Äntligen har jag fått mitt hår färgat gissa om det är skönt att slippa den hemska utväxten nu, tack Linda för änu ett bra resultat:).Jag ska föröska lägg uppp en bild på den hya fägen sen, är inte så himla stor skillnad kanske men det blev bra i alla fall.
 I måndags i skolan så började vi gör handdockor som vi ska ha med oss ut på vår praktik,. Dockorna skulle vara gjorde av tidningspappet, fotbollstejp och kartong och här ser ni mitt resultat som ska bli mimmi mus är bara klänningen kvar att göra till henne.
Idag så har jag haft en mysig dag med jossan på modehuset och ikea där vi har fyndat, ätit och myst tillsammans så denna dagen va varit helt okej med bara 1 timmes föreläsning.
Nu ska ja äta en morot, hitta tränings motivationen och sticka till gymmet en runda så man känner att man varit lite duktigt med träningen idag med. Sen kanske man skullle börja skriva på sitt konst arbete, kul det låter va?



Min handdocka som jag håller på med i skolan, i morgon ska hon även få en klänning. Tror ni barnen kommer gilla henna:D?

Mörkt klädd med halsband från gina

I tisdag när vi va på en konst utställning så hittade josefine en kompis.


Helgen

Nu har jag änligen tid att lägg upp lite bilder från helgen och skriva några rader här. Sofia stord ju för 18 års fest i lördags men gumman som va så sjuk fick åka till sjukhuset för lungiflamation och grejer så typiskt på hennes 18 års fest och allt. Sofia kan faktikst inte ha mera otru än vad hon har för hon blir alltid sjuk när det är något. Men gumman jag kan lova det att vi ska ta igen den kvällen och då ska den bli tusen gånger bättre.
Men trots allt krångel så slutade kvällen jätte bra i alla fal, Ida och jag för festademed Ullis och hennes kompisar (kusins mamma) sen hämtade underbar josefin oss och körde oss till Linda där vi festade lite innan vi begav oss till olearys för att dansa :).

Söndagen bestod av att jag blev väckt av Maria och Elias strax efter 10 för att vi skulle till lek landet med nettan och julia. Efter en full dag med lek va det bara att hem och duscha innan ja skulle ner till modemässan med Ida för att kolla in modevisningen.  Va roligt faktikst men det va faktikst inte mycket som de visade upp som va så mycket at ha, dock va ju alla baren lika söta som alltid och som gjorde det hela:).
Så helgen har varit full med aktiviteter och mycket trevlig, önskar bara som sagt att sofia kunde ha varit med och firat hennes födelsedag för att den dagen skulle vara bara hennes. Så GRATTIS änu en gång gumman.


Kvällens outfit

Linda och Josse innan utgång

Ida och jag hos Linda

Josefine lika söt som vanlig

Ida visar upp sina fina outfit innan utgången

Linda som fick stå för kvällens "efterfest"

Pusskalas med Ida som alltid


STINA

Jag vill inta tala illa om mina kompisar men ibland kan man ju undre:P haha. Stina har varit ute i skogen heladeg och hugt ved så hon har fyllt hela denna vagnen. Visst är jag impad det är jag verkligen men stina vad har hänt med din kvinlighet:D.
Tycker om dig ändå gumman men ja blir bara lite orolig för din hälsas skull;).



Stina efter en hård dag full med arbete..


Jobb sen 18 års fest.

Hejsan.

Sitter nu på jobbet och känner mig allmänt seg och trött är dock bara två timmar kvar på jobbet men tiden går sakta idag alltså. Fick fin besök av jossan och andre innan, man blir alltid lika glad när man får träffa dom. Jag hoppas även på en träff med josse i morgon saknar henne verkligen:(.

Me ikväll är det 18-års fest hos kusse och det ska vi verkligen fira, jag ska göra allt för att din kväll ska bli så bra som möjligt gumman för det är det värd. Så kl fem hämtar ja upp Ida och då kör vi:D.

MIN BIL:(

Jag vet faktikst inte vad jag ska säga om denna dagen, den som kunde sluta så himla bra slutade bara skit alltså. När jag kom hem från skolan så vilade jag ögonen i 50 minuter till patrik 1,5 som jag gillar grymt mycket, Sedan så begav jag mig ut på en timmets motions runda:D. Va faktikst grymt skönt med detta härliga väder plus att det känndes som att jga hade hur mycket energi som helst, det måste bara vara ett tecken på att min förkylning börja lägga sig?
Efter träningen blev det en lång skön var dusch innan vi skulle äta våfflor här hemma. Efter maten fixade ja det sista inför vår danslåda som vi ska redovisa i morgon och efter det skulle jag bege mig iväg. Men nej då ska min bil förstöra allt och tappa typ hela avgas systemet mitt under bilen så att jag inte kan köra någonstans så nu står den helt ensam och övergiven på statoil:(. Lasse ska dock fixa detta men jag som skulle träna runt 8 tiden i morgon bitti måste åka och träna kvart över 6 för att kunna ta mig friskis. Lasse ska spinna halv 7 så då är det bara till att le och se glad ut.
Så nu ska ja sova så att jag orkar upp i morgon och deppa över min bil:(. God natt.





Så här såg jag ut idag, fick bli min nya svarta tröja från h&m.



Detta är några godingar från min klass som består av Lizette, Mariella, Jennie och pecka.


Stan hela dagen.

Jag tror det är något fel på mitt minne alltså, jag "skulle" ju varit hos frissan denna veckan va ja så säker på men nej det är nästa onsdag. Hur smart får men vara lixom, jag som har 5 centimeter utväxt och verkligne behöver färga håret men nej då ska mans tp ut en vecka till gud vad kul.
Det fick på en extra lång runda idag på stan istället, gick mellan kvart i 11 till halv 6 så det blev en lång dag på stan. Träffade Elena på stan när jag satt och fika med Ida va himla trevligt faktikst. Fick även höra att hon va en flitig läsare eller vad säger du Elena?;) vilket va kul att höra. Börja gärna kommentera mera så man vet lite vilka som läser och vad ni tycker.
Här nere kan ni se vad jag shoppade idag, dock inte bekinin men ja kunde inte låtabli att pova den innan idag och drömma mig bort till solen och värmen bara en liten stund:P.
Äntligen har jag hittat ett par solbrillor med jag som typ har letat överallt i hela stan nu i flera veckor så hittade jag ett par från MQ för 499 kr men det fick det faktiskt vara värt.
Nu är det sovdags snart för i morgon är det skola, kan sova gott ikväll efter ett härligt intensvi pass god natt:)


Jobb dag


DÅ va man på jobbet och det har faktikst varit full rulle här nu ett tag. Hoppas faktikst att denna dagen bli rätt så lung för att jag är förkyld och har världens huvudverkplus att jag behöve rplugga lite. Så att om det inte blir allt för mycket folk idag så kommer denna dagen gå galant. Mormor skulle även komma hit en runda även om hon är ledig, men hon tyckte ja skulle ha lite varm husman idag så att hon ska lämna lite mat till mig, hon är bara för bra min mormor. Hon ställer alltid upp till 100% för oss barnbarn, hon är helt enkelt världens bästa mormor.

På söndag fyller min älskade kusin SOFIA 18 ÅR, och det ska vi fira på söndag med fest för henne och hennes mamma som precis fyllt 40. Fresten är på lördag ute på hasslö och den ser jag verkligen fram emot. Måste bara hitta på något litet jag kan köpa till dom båda...? Sofia vet ju redan vad hon ska få av mig i sitt "stora" paket som jag ska fixa nu under dagen. Men hon behöver nått litet till lixom, det tåls att tänka på idag Ullis vet jag nog vad jag ska fixa till;)
Dags att återgå till jobbet nu, ha en bra dag puss 


Enkel och snygg vardags outfit
Jeans: Vila
Grått linne: MQ
Svart kofta: Gina
Skor: Din sko
Smycken: från olika butiker


Go morgon

Sitter nu och dricker te och laddar inför jobbet, ska jobba på kallskänken idag hela dagen. Tittar på vakna med the voice det är verkligen morgonens räddning, så skönt att kunna sitta vi datorn, äta frukost eller göra sig iordning till vakna. TYvär hinner man inte mer det varje morognen eftersom man åker till skolan innan det börjar i bland. Så att därför älskar vi sovmorgonen då man kan få njuta till de programmet. 

Ikväll så kommer Egypten ligan hem:D 


                                      Jag från i lördags


städning

Nu är det stor städning som står på menyn för att i morgon kommer mamma och lasse hem från egypten. Tog mig bara en liten pause innan jag börjar med övervåingen. Här om dagen fick jag denna underbar bildne på josse bli man inte glad eller?:) så underbar bild på er gumman.
Sitter och skriver med sina på msn just nu, vi pratar magaluf och bara drömmer oss bort till solen och värmen. Nu är der inte långt kvar tjejer, tiden kommer gå så fort ska ni veta. Måste ja mig en shoppingdag nu när lönen har kommit med så jag kan få en ny, härlig gaderob till MAGALUF.


Gud vad jag längtar till Josefins och Andres lilla bebis kommer:) Josse har ju börjat få en så härlig och fin bebis mage nu alltså. Måste träffa henne i veckan så att jag kan  få känna och klämma på den lite. Tän att snart ska vi även iväg och flyga med lille bebis:D.

Rolig plåster? se hit!
Dessa underbar plåser askar kommer från rusta och är hyffsat nya i butiken. När man slår sig så blir det ju extra roligt om man får sätt på sig ett fint plåser istället för ett brun/gult fult plåster. Sen den härliga lilla asken dom ligger i med är ju jätte fin och kan man ju använda till en fin tampongask och ha i handväskan sen, hur bra som helst.


Helgen

Då va det måndag igen och helgen har bara sprungit iväg alltså. Fredagen bestod va mys här hemma sen så somnade ag direkt efter solsidan eftersom att jag skulle upp kvart över 6 lördag morgon för att åka upp till kalmar och skriva tenta. Det tråkiga är bara att jag kommer få skriva om den ena delen efterisom jag är så dum och skriver åttondelspuls och fjärdedelspuls istället för not haha hur dum får man vara lixom:P? När jag kom hem till kära karlskrona igen så blev det en mysig runda på stan med Ida. På stan så köpte jag det sista till sofias present och en guld bekini som ni ser på bilden här nere, erkänn att den är snygg?
Efter staden va det kalas i sibbamåla innan jag körde och hämtade upp Maria och Ida. Vi drack vin, sjöng singstar och hade det allmänt bra innan vi åkte in till stan igen.

Vi skulle gått in på harrys men det va ju flera meter kö så vi gick till nivå en runda istället. Allvarligt så va det 90 legg där plus att det knappt var något folk?? Vad händer antingen så höjer dom över allt, elller sänker eller lägg ner typ. Snart så kan man ju inte gå ut någonstans här i stan.

Vilket fall så är det måndag och nya vecka så nu ska jag snart plugga med josse för vi har en danslåda att göra klart denna veckan.
 



I helgen så införskaffade jag mig en guldig bekini som nu ligger och väntar på sol och bad på Magaluf. I lördags firade vi sofia som fyller 18 nästa helg, här öppnar hon paket för att kunna ta körkortet.

Några bilder från i lördags kväll när jag Ida och Maria hade lite förfest med sinstar, min klädsel fick bli en svart fodral kjol med en svart tröja som är genomskinlig upp till med smycken till.


JOBB OC SKOLA

Nu har kusse flyttat ut:( hoppas hon kommer tillbaks mins en natt till i alla fall innan mamma och lasse kommer hem. Har varit så mysigt att dela säng med dig gumman ditt sällskap kan man inte få för mycket utav. Igår kväll så kom stina även och hälsade på oss så då spelade vi wee och åt fruksalald tillsammans. Det blev ytterliggare än himla  mysig kväll helt enkelt.

Idag har jag gått i skolan till halv 12 sen va det bara att åka hem och sticka till jobbet direkt där jag sitter nu. Stänger dock kl 17 så snart ska ja packa ihop mitt och åka hemmåt jag med. MÅSTE MÅSTE verkligen ta atg i mitt pluggande, har ju tenta i morogn kl 9 på morgonen och jag har bara läs igen allt en gång blir faktikst lite besviken på mig själv . men vi har faktiskt haft sjukt mycket i skolan den senaste tiden och man måste ju andas ut någon gång ju? Tur att det snart är dags för norge och sen Magaluf :D har ju något rolig att se fram emot.

Dags att städa efter alla kallskänkes gäster så att jag ann sluta för dagen. 



Idag tog jag min nya efterlängtade jeans skjorta till ett par svarta jeans, på bilden ser nu även Elias i sina nya kläder. Han har på sig en rosa munktröja och ett par jeans i en lite smalare modell och hur snyggt blev det inte då? älskar denna rosa färgen alltså och det är ju så snyggt på både killar och tjejer men framför allt ....
MERA ROSA ÅT ALLA KILLAR!!!!!!


Torsdag morgon

Godmorgon!
Nu har jag precis kört sofia till skolan och nu sitter jag och ska pluga lite för att om en timme så ska ja hämta Josefine och åka till sjukhuset med henne.

Dagens planer består utav pulgg, träning framför allt sen får vi se vad mer dagen har att erbjuda. Nu är det 5 dagar kvar tills mamma och lasse kommer hem igen så att jag ska försöka hinna sola mins en gång till innan dom kommer hem så att jag inte ser ut som en snö gubbe jämfört med dom

Snart hoppas jag även på att jag ska få träff josse och bebis va så länge sedan nu gumman:( men nu är det bara 4 veckor kvar tills vi åker till norge. Det ser jag verkligen fram emot för att då blir det 4 dagar tillsammans med dig:). 


Kusse på besök

Nu när mamma och lasse är i Egypten så är det bra att ha en så underbar kusin som sofia alltså. Hon har nu mer eller mindre flyttat in här hos mig för några dagar tack gumman:). ni skulle bara sätt oss i igår när vi skulle möblera om i sovrummet för att vi skulle kunna ligga skönt framför, vi höll på hur länge som helst och va helt genom svettiga. Men sen när vi skulle lägga oss i sängen och kolla på tv så funkar givetvis inte parabålen.... tror ni man blir arg eller allt det jobbet i onödan? Jaja vi får hoppas att tv är bättre vän med oss ikväll istället.
Igår kväll så lagade vi spaghetti carbonare och sofia lyckades såååå bra med såsen, nästan lika bra som mormor alltså. Sen va det dags för vi tv kväll och vad behöver man då? om inte B&J:D.

Idag har vi varit ute och gott, solat och ätit räksallad från 13, finns typ ingen godare. Nu ska måste jag springa in i duschen innan sofia får damp på mig, sen är det dags för fruktsallad och tydligen så ska ja massera sofia med för att hon påstår att hon har ont. Ha en underbar kväll.


Jag och världens bästa kusin.

Nej jag och sofia tycker inte alls om B&J


Godmorgon

Hej allihopa!
Då va man upp och mycket seg efter helgen fortfarnade, men det är bara att föröska se glad ut eftersom jag ha så mycket plugg denna veckan så är det bara till att sätt igång så man kommer någonstans. Tacka till kaffe uppfinningen som kan få en på lite bättre humör såhär på morgonkvisten:D.
Om någon timme ska ja till skolan med för att ha redovisning som ja inte övat in än, blir kanon detta;).

Sen i NATT så åker mamma och lasse till egypten tror ni det ska bli skönt att få ha ett eget liv och inte vara 15 år igen:D. Förlåt mamma jag tycker om dig men jag behöver andas ut lite. Så även om det är mycket denna veckan tror ja den kommer bli kanon.


Nyvaken med en stor kaffe för att piggna till och hitta plugg motivationen.


Söndag

Nu är jag äntligen mätt och belåten efter min fina falaffel tallrik som jag har längtat efter hela dan:D. Gud när ja kolla på bilderna från igår så insåg jag helt plötsligt att jag typ inte tagit några kort haha. Jag va givetvis med men vart är alla andra?? haha. Kvällen igår va i alla fall underbat rolig. Vi åt god mat, drack gott, spleade spel och det va underbart sällskap så ett stort tack till Stina och John som "fixade" detta. Vi hann även med en säng inne på Harrys och jag och tjejerna fick givetvis gå in gratis med Patrik Ekwall:D det ni haha. Bussen hem tog sin lilla tid men jag fick mat i magen innan så magen mådde bra i alla fall, segt att man inte kom i sängen sen föräns 6 på morgonen kanske haha så idag är jag en aning sliten. PLugget har väl gott sådär idag om man säger så:P men nu ska jag göra ett försök i alla fall. Hoppas er helg varit lika bra som min:)


Lördag

Vilken stressad dag det blev tillsut ändå igår alltså. Vaknade kl 7 helt bara så utan klocka och det är egentligen inte okej en ledig lördag. Vilket fall så började ja plugga och slappa vid åtta tiden fram till kl ett, sen kom ja på att jag inte kuna åka till gymmet i detta fina väder så jag gav mig ut på en timmes promenix och spring runda:D vilket ha helt grymt skönt. När jag kom hem och skullle in i duschen så hittade jag en liten lapp utan för toaletten ( se där nere) som Lasse hade skrivit, tror ni han tycket jag duschar för länge eller vad:P?. Senva det bara full frat med packning, duschning, handling, lämna filmer m.m. innan jag vid 16 tiden skulle hämta upp Maria för att bege sig ut på en tripp till söderåkra för inflyttningsfest:D. 
När vi väl kom fram så va det dags för sminkning och om byte, sen åt vi en god Pasta salla som jag gjorde, och en underbart god farligt bål som Johan gjorde eller hur Maria haha:D. Nu ska jag vila mitt huvud lite:P, bilder från kvällen kommer in snart. 



Spring outfite och mitt brev från Lasse.


Härlig fredag


Det har verkligrn varit en jätte härlig fredag dock full fart hela dagen men helt underbar. Dagen började med plugg, och mitt i allt tråkigt plugg skickat sussi och vill ta en fika med henne och Meja och det kan man ju bara inte tacka nej till. Efter fika så gick stina jag och josse och betalade in till vår magaluf resa:D Sandra ska också åka med men hon betalade senare, gud det är helt galet nu vad jag längtar. Ikväll har jag varit hemma hos josse ozh tim och kollat tjej filmer viket va jätte mysigt tack gumman.
Nu är det sov dags och ladda inför stinas inflyttningsfest i morgon nattti



Dagaens blev ett par svarta jeans med nya tröjan från jc, ett halsband och ankel boots till det.På bilden visas även vårt hotell på magaluf.


Onsdag


Så glad är jag nu för nu är äntligen resan till norge bokad och klar så himla kul ska det bli att äntligen få träffa min bror sen att jag får underbart sällskap av andre och josefin dit med gör ju resan bara änu bättre. Shit vad kul vi ska ja alltså, nervös inför flyget är ja med. Tänk om deras lilla bebis får fnattet och vill ut jätte mycket förtidigt mitt uppe i luften:S, förlåt josse ska inte ha såna tankar men jag är så himla glad över att vi äntligen ska åka:).

Shoppingen idag bestod av massa härliga bas plagg som du kan se här nere, men alla satt jätte fint på och hade härligt material så att dessa kommer ja kunna andvända många gånger om.
Idag ha ja inte varit nyttigt alltså men som tur är så gjorde jag och Ida värsta intensiv passet på gymet idag;). Till frukost åt ja en surdegs bulle med kalkon, sen blev det lunh med Ida som bestod av världens godaste räksallad och kaffe på det. Sen gick jag och Ida en shopping runda och när vi va klara så va vi ju sugan på något så att vi fick och tog varsin kaffe och åt en morotskaka till det och hur gott va inte de då:D. Sen va det dags för träning och när ja kom hem hade mamma bakat hemmagjorda piroger så då va jag ju tvungen att trycka i mig hela två stycken bara för att det va så gott, så typsikt mig.
Nej nu kallar sängen på mig så sov gott nu alla.

Josefine lycka till i morgon, jag kommer tänka på dig<3



Dagens inköp: De två tröjorna till vänster är från JC, tröjorna till höger och rakblad från H&M
strumpbyxor från Lindex och läppstiftet från Dior.  

Dagens: Tröja från gina, jeans från vila, stövlar från din sko.


Dior

Då va man hem kommer från en underbar dag på stan med Ida. Vi har ätit lunch fikat och sprungit runt i massa affärer och shoppet loss, lägg ut bilder ikväll på alla fynf jag gjort. Men idag köpte jag äntligen Diors läppstift som jag bara älskar så en stor tumme upp för denna underbara färg.
Nu måste ja hoppa i tränings kläderna och åka och hämta Ida för att vi ska på intensiv gympa ikväll:D, skriver mer ikväll.


 Dior nummer 572


Plugg, mys och träning.

Då va man ´vaken och upp och klädd i mys kläder så att jag är redo för en plugg förmiddag, innan ja ska göra stan med Ida. Ska nog även träffa Josefin en runda sen när hon varit hos tandläkaren. Vill då vädret med sig så ska vi nog ut på en mysig picknik så jag håller tummarna på att dagens väder blir som igår med en härlig varm sol som skiner.
På stan idag måste jag införskaffa mig lite saker som jag saknar här hemma bl.a. strumpbyxor, läppstift, läppglans, inflyttningspresent, deo och sen vårens måste ett par härliga solbrillor. Ikväll ska ja träna ett intensvi pass och sen förmodlingen ha mys kväll med mamma och mormor så det gäller att ligga i med plugget nu alltså.
Dags att vända sig åt boken så jag hinner med dagen psus och kram


Myskläderna på.


Trött?

Sitter här nu helt pigg och kan inte sova är inte alls trött, så¨segt när man måste sova eftersom ja ska upp tidigt och plugga i morgon. I skolan idag skulle vi arbeta med gruppen men två stycken va magsjuka fast vi andra fyra som va kvar var väldigt effektiva idag så vi kom rätt långt ändå. Så vi får hoppas att det går vägarna på torsdag och att alla är friska tills dess så att vi kan köra vårt genrep då.

Efter skolan idag så hängde jag med kusin, vi åt, mös, sov och hade det allmänt bra helt enkelt. Hon ska nog även flytta hit till mig nästa vecka då mamma och lasse åker till egypten för aldrig att jag sover här ensam. När kusse hade åkt så åkte jag till friskis med Ida och brände fett:P tack för det gumman.

Alltså jag måsta bara säga de att denna dagen ha varit helt störd för att jag lovar att jag har varit jungrig konstant. Jag har ätit massa tro mig med jag blir ju ine mätt.... vad är det för fel på mig.?


Dop

Söndag va det dags för Tyras dop vilket va jätte trevligt och Tyra va jätte duktig, först skrek hon lite men sen somnade hon lika snabbt så hon verkade trivas. Jag fick vara lektant som vanligt vilket ja tycker är kul för det va rätt länge sedan ja träffade Alva nu.

Denna veckan är det grupparbete som gäller och idag ha vi gjort kalt ljudet till gestaltningen, så att i morgon är det till att sätta igång med koregrafin. Ska föröska försöka hinna hem till josse ikväll med och tvätta hennes hår och även träna och plugga ¨så att man kan känna sig lite duktigt idag. Till helgen så är det huse fest i söderåkra för Stina och John ska äntligen ha sin inflyttningsfest i huset.



Sofie och Tyra efter själv dopet.


 
Alva lika söt som vanligt.


Helg


Gud jag har verkligen varit såååå dålig på att skriva här de senaste dagarna men har varit så sjukt trött vilket jag är nu med så att det kommer inte bli så längt men ja ska fatta mig kort. Men i fredags va det mys och fyllt ös med Josefine där kvällen avslutades på max:D. I lördags va det full fart hela dagen, först jobb sen träning sen sabbt hem till josse och baka cup kakes. Resultatet ser ni här nere och de va verkligen jätte jätte goda. josse hade varit jätte duktigt och förberätt en masaa så det gick rätt så fort, kvällen avslutades med fesy och en oförglömlig kväll med josefine haha nu somnar ja god natt



                Jóssans och mitt extremt fina mästerverk.

Cup Kakes

         Josefine och jag precis innan vår oförglömliga utgång.

                                       Kvällens klädsel.

             Jag och kvällens värdinna Mariella Maxon

Onsdag

Gud jag är helt slut efter att ha sprungit på stan hela dagen och varit barnvakt vilket va lika underbart som vanligt. Shoppade dock inget på stan idag så är faktikst lite stålt:D Både Elias och jag va förkylda så det va skönt att vi kunde vara det tillsammans idag faktikst. Fick även ett undrbart samtal från Josefin GRATTIS till er gumman<3. Igår kväll så blev det vin och mys hemma hos jossan va jätte mysigt gumman.Ne nu får ja sätta fart på mig själv så att jag hinner med något ikväll med. Har ju inte kunnat träna idag pga av min förkylning men ja SKA bli frisk tills i morgon så ja kan köra ett hårt pass. 


Trött efter vår dag tillsammans

Jossans och min vin/mys kväll


Pigg och glad


Slapp kväll

Har suttit i sängen en bra stund nu och inte gjort någotning vilket har varit skönt även om jag har en ganska stor musikuppgift som ska göras. Sov en stund när ja kom hem från skolan idag innan jag stack iväg och tränade vilket behövdes för att jag är lite hängig i kroppen idag. Efter träningen har jag rensat papper och kollat tv kan faktiskt vara rätt skönt ibland. I morgon har vi gitarr tenta med så jag hoppaas att jag kan sjunga och spela till husvisan i morgon nu. Jag hade ju övat in mig på lilla snigel och den fick vi ju tydligen inte spela sa mats idag så att det kom som en liten choxk eftersom det va den enda jag kunde. Husvisan är typ likadan som lilla singel så det ska nog gå bra ändå.


Myskläder och osminkad men det bjuder jag på:D


Studenttider.

Snart är det dags för alla studenter att fundera uy på vad man ska ha på sig på den stora dagen. Problemet när man blir i en liten stad som Karlskrona är att det lätt blir så att alla kommer komma i likadana klänningar, vilket inte är så rolig en dag som denna som man vill känna sig både speciell och snygging. Att tänka på då är ju att nätet är en riktig guldgruva för att hitta saker som man förhoppningsvis får vara ensam om att bära upp. Stylebystars.com är en sida att rekomendera för att fynda. Här nere har jag själv valt ut mina tre favoriter som jag själv skulle kunna tänka mig om det va så att det va jag som skulle få ta studenten igen:). När man tar studenten så bär det flesta vitt, vilket hör till men vitt kan ibland bli väldigt enkelt och då skulle jag piffat upp det hela med ett par färg glada pumps till för att få lite liv i det hela. Så sätt igång och fynda nu alla glada studenter.


Tre godingar från stylebystars.com


RSS 2.0