Fullt upp

Nu ger jag mig själv en klapp på axeln efter att jag ar varit så flitig ikväll och storstädat huset, strykit och färgat ögonebrynen.

Som ni ser så kom det hem tre underbara ringar till mig idag med posten, visst är dom fina?
Tyvär så somnar mina ögon snart så nu ska jag allt krya ner i sängen.


Ikväll lyxar vi till det med hemlagad varm...

img_1106 (MMS)

Ikväll lyxar vi till det med hemlagad varm smörgåstårta Ena halvan men skinka, ört Philadelphia och paprika vitlök Philadelphia den andra halvan blev med svamp stuvning och bacon fin de:)!


School time! För att pigga upp det tråkiga...

img_1098 (MMS)

School time! För att pigga upp det tråkiga höst vädret idag drog jag på mig mina lila klänning från h&m med en dragkedja framtill. I morgon är det musik redovisning, torsdag drama redovisning och fredagen avslutas med dans lektion, fika på 13 och shopping med ida! Fin avslutning på en tuff vecka.


Måndag och det betyder skola, sista veckan...

img_1086 (MMS)

Måndag och det betyder skola, sista veckan nu innan det är dags för åtta veckors praktik lovely:().  Är fortfarande förkyld man segt som bara den för jag vill komma igång med träningen nu ju så hoppas set vänder under dagen .


Nu de senaste dagarna har det varit mycket...

img_1056 (MMS)

Nu de senaste dagarna har det varit mycket kalas vilket jag tycker är kul så man får chansen att träffa alla i släkten. Tyvärr så känner jag mig inte bättre idag men jobbar ändå, man mår inte heller bättre av att veta att alla är och kollar på caspers cross tävling som jag ö önskar att jag med kunde se. Men nu är det tre och en halv timme kvar på jobbet, sen blir det handla hem mat, städa , laga mat och packa in massa i våra nya graderober Lasse va och lämnar idag hos oss allt detta ska vara klart till åtta ikväll så det blir ensam mamma söker och god mat.


Världens bästa mamma<3.            ...

img_1083 (MMS)

Världens bästa mamma<3.                                                                                                                                                    Idag på jobbet fick jag denna vackra bild på min mamma. Lasse tog kort på henne för att fråga om hon fick låna min gamla Frans klänning som hon hittat och visst fick hov det, fin blev hon med. Min mamma är verkligen underbar och betyder så mycket för mig. Hon ställer alltid upp, lyssnar och försöker alltid se till mitt bäst. Så ett stort tack till dig mamma för att du är så underbar, hoppas du förstå vad du betyder.


Fy vad man ser ut idag, mår verkligen som ...

img_1081 (MMS)

Fy vad man ser ut idag, mår verkligen som det ser ut likblek och kan inta andas underbart. Tre timmar kvar på jobbet och detta ska jag fixa så kom igen nu Julia.... Efter jobbet ska jag direkt på kalas hemma hos morfar och det måste jag ju med överleva.


Fy jag mår inte alls bra idag. Fruktansvär...

img_1065 (MMS)

Fy jag mår inte alls bra idag. Fruktansvärd huvudvärk, snorig, tjock i halsen känns ju sådär bra när man ska jobba hela helgen om missar både bo mässa och kusins cross tävling:(


Underbart<3

Denna helgen som gick va lätt den bästa på länge eftersom att jag fick en helg dag/kväll tillsammans med världens bästa och en natt på hotell<3.



Inget resurang besök förr oss utan vi sattsade på tre rättes på hotell rummet mumms. Skagen och rostbiff rullar och skumpa satt inte fel, efter det blev det färska räkor, sallad med massa goda ostar och kexs.
Ikvällen avslutades med frukter och choklad fondy!!!

 

Tack för en underbar tripp tillsammans med dig älskar dig Andreas!

   



Masker

I skolan arbetar vi med masker just nu, då vi har fått göra varsen mask från grunden. Vi började med att lägga lera på en gips mask där man formade masken så som man ville ha den. Efter det täckter man leran med silkespapper så att leran inte blir blöt, till slut täcker du silkespappret med "blött papper" och klister. Masken ska ligga och torka några dagarn innan man delar på leran och pappersmasken.
Efter det klippte jag ut ögonen, klippte till formen, målade, satte på paljetter m.m. I bild tre kan du se att den nästan är klar, ska bara klista på fjädrar och lite med detaljer. Men snart är jag färdig och då slänger jag upp en bild på slut resultatet.




Endel i klassen gjorde helmasker men jag valde att göra en halv mask så att man kankse kan få användning utav den någon gång plus att det är mycket finare att se på. 


Dagens outfit: lack leggins från h&m, v ri...

img_1052 (MMS)

Dagens outfit: lack leggins från h&m, v ringad tröja vero moda, döskalle ring cassiopeja till detta blir det skinn jacka och boots. Nu här jag slutat skolan för idag så att ni ska jag in och göra stan med Ida.


Gott! Då va man klar med pedagogik arbetet...

img_1041 (MMS)

Gott! Då va man klar med pedagogik arbetet och har kommit en bra bit på min mask så nu känner jag mig toppen laddad på ett pass cirkelfys. Ska visa masken för er senare för just nu ligger den på tork. Cirkelfys nu kör vi!


Min förmiddag har bestått av grupp arbete ...

img_1037 (MMS)

Min förmiddag har bestått av grupp arbete och tacos fin de:). Nu blir det hem och göra klart musik arbetet, ikväll blir det cirkelfys med ida och kvällen avslutas med idol.


På något konstigt sätt kom inte bilden med...

img_0999 (MMS)

På något konstigt sätt kom inte bilden med inlägget så att jag slänger upp det igen.        Min tavla jag har gjort i skolan och början på min mask. Började med masken idag och längtar tills vi ska få fortsätta för nu är det ju bara det roliga kvar!


Idag var det min första dag som timvikarie...

img_1009 (MMS)

Idag var det min första dag som timvikarie på tant grön. Igår va ju så himla nervös men detta har varit min bästa dag på länge. Jag känner verkligen att jag pluggar till rätt för jag längtat verkligen tills nästa gång jag ska få jobba. Men två år kvar i skolan sen får jag förhoppningsvis jobb och då kommer dagarna bara springa iväg. Så nu ikväll är det plugg samtidigt som jag lagar pannkakor till Andreas som snart kommer hem.


Min tavla jag har gjort i skolan och börja...

Min tavla jag har gjort i skolan och början på min mask. Började med masken idag och längtar tills vi ska få fortsätta för nu är det ju bara det roliga kvar!


Då åker jag på två års kalas för att fira ...

img_0975 (MMS)

Då åker jag på två års kalas för att fira Elias. Efter det ska jag få träffa pappa, syster och violetta :)


Hipp hipp hurra till Elias idag som fyller...

img_0963 (MMS)

Hipp hipp hurra till Elias idag som fyller två år. dessa två åren har gott då sjukt fort allts . Gissa om han är världens lyckligaste som nu mera kör runt på denna .


Idag är det film redovisning och det har v...

img_0957 (MMS)

Idag är det film redovisning och det har varit mycket skratt hela vägen så att det ska bli jätte kul. Ikväll kommer syskonen med  barnen m.m på middag och se hur vi bor.


Äntligen är vår film färdig och Gud så bra...

img_0939 (MMS)

Äntligen är vår film färdig och Gud så bra den blev. En intensiv film inspelnings dag och nästan en och en halv dag att fixa allt ljud och klippa ihop filmen. Redovisningen är på fredag så att efter det kommer vi ut med resultatet.


Idag slängde jag på mig mitt stora kedje h...

img_0932 (MMS)

Idag slängde jag på mig mitt stora kedje halsband så till det fick det bli en enkel svart tröja och Mina favorit jeans från sisters.


Känner mig seg...

Lite bilder från Sofias, stiinas och min spontana utgång



Tur att du är så söt när du posar sofia, kul hade vi med!!!



Visst blev jag fin i håret efter att sofia fixat det åt mig?



De två senaste dagarna har jag mått helt konstigt och allt har varit upp och ner, har inte äns orkat göra mig iordning typ så i skolan så ha det blivit rätt slappa och varma kläder så att jag slapp frysa m.m...
Träning blev det inget i måndags för att jag orkade verkligen inte och hade typ migran så att det fick bli en slapp dag. Idag tänkte jag att jag skulle ta igen det och träna extra hårt. Men eftersom att kroppen inte ha velat som jag så blev det ett mer vanligt trännings pass på friskis.
Jag hoppas att detta vänder snart så jag kan bli människa igen,


Fredagsmys

Min fredag började med fin besök utav Maria och Elias som roade sig med att äta morrot och gömma dig i våra pallar, lätt road pojk eller inte:P. Det va väl roligt 10 minuter sen fans det inte mycket mer att göra när Andreas inte va hemma. så vi fick ta oss en åk tur ut till maxi och team sportia där Elias blev förtjust i alla cyklar som fanns där.



Söt som socker och på söndag fyller han 2 år, en riktigt stor kille nu tiden går så fort
minns när han va nyfödd och vi hälsade på inne på sjukhuset va liten han va då.



På kvällen blev det grillning med Ida, Josse, Haley, Emelie, Wilson och nathalie, vi åt gott
pratade en massa roligt och drack vin, en toppen fredag helt enkelt.
.


Tjejerna myser efter en god miiddag


Gud vad jag önskar att jag va ledig idag a...

img_0887 (MMS)

Gud vad jag önskar att jag va ledig idag alltså, blev utgång med kusin och Stina igår vilket va jätte trevligt igår men inte lika trevligt idag när det ska jobbas. Som tur är så kommer min älskling vänta hemma på mig och förbereda vår myskväll, underbart!! Måste bara tillägga att jag har världens bästa kusin:)


Kan man vara något annat än galet förälska...

img_0846 (MMS)

Kan man vara något annat än galet förälskar i denna underbara människa!


Filminspelning

Idag har Hanna, Josse Issa och jag varit hemma hos mig och spelat in alla delar till vår film som vi ska klippa ihop på måndag och sedan visa upp för klassen nästa fredag. Filmen ett reklam inslag om en serie som ska börja som är en blandning utav bonde söker fru, Hollywood fruar, ensam mamma söker m.m.
Hanna är flerbarns mamma , issa är bonde, jag är hollywood fru och josse står för filmningen. Detta har lätt varit den bästa dagen på länge har skrattat konstant. Änu roligare blir det sägert när vi klippt ihop alllt och allt är klart.

Nu ska jag mysa i soffan och vila upp mig för att i morgon är det plugga som gäller har massa att göra. 




Fy vad jag saknar min lilla prins, ser så ...

img_0806 (MMS)

Fy vad jag saknar min lilla prins, ser så oskyldig ut när han bara ligger där och sover. Snart fyller han två år med, sjukt vad tiden går fort när dom är små.


Svart klänning från gina med boots till so...

img_0803 (MMS)

Svart klänning från gina med boots till som kommer från din sko och olika smycken till så klart.                                                                                            Ska cykla ner till stora vägen nu och möta upp flickorna så vi kan åka till skolan och måla.


RSS 2.0