Godmorgon! Igår kväll så va jag och åt på...

img_0101 (MMS)

Godmorgon! Igår kväll så va jag och åt på två rum och kök med Frida ( som ni ser på bilden) Stina och Linda då vi lyxade till det med fondy:). Man fick mycket mat och allt va verkligen super gott. Grymt kul va det att få träffa Frida med som man inte träffat på länge, så tråkigt ät det när man blir äldre och inte får lika mycket tid att ses. Nu ska jag jobba vidare och hoppas på att dagen går fort idag för att i morgon blir det till att åka till Ronneby och se på diggilos genrep:)


Midsommar bilder.

Nu har jag äntligen lyckats förstå hur man för över bilderna från Iphonen till datorn så att här kommer lite bilder från midsommar.
Jag hinner tyvär inte skriva mycket mer nu för att jag ska snart rusa till jobbet i detta fína väder:/.


En midsommarfin Ida

Fick bli en enkel svart klänning för min del.

Fixar musik

Kalle va sommrig

Ida och jag

Pilkastning

Spelade kubb

Då va dom igång

Kisse pause i solen

Ida myser i solen

GLAD MIDSOMMAR!!!!


Idag har jag haft en ledig  dag på barnens...

img_0077 (MMS)

Idag har jag haft en ledig  dag på barnensgård och som tur va hade vi kanon väder med så att man idag lyckats få lite färg. Efter det blev det träning med ida vilket va tufft för vi båda va helt slut. I morgon blir det städning , solning och en springrunda innan jobbet.


Dags att åka och fira midsommar hoppas ni ...

img_0006 (MMS)

Dags att åka och fira midsommar hoppas ni alla får en bra kväll .  Glad midsommar


Vilket kap det blev inne på telenor idag a...

20100624870 (MMS)

Vilket kap det blev inne på telenor idag alltså, blev ägare till två stycken i phone telefoner vilket inte känns helt fel :p. Ska dock bara ha en själv och sen lura på lasse den andra, han tycker ju ändå inte om den han har så det är bättre han tar den. Men som sagt det va otippat men grymt kul faktiskt. Nehe tillbaks till verkligheten och börja jobba för att i morgon är det midsommar :D.


Grattis grattis och hipp hipp hurra till l...

20100621859 (MMS)

Grattis grattis och hipp hipp hurra till linda idag för att idag blir hon 22 år! En annan jobbar och står så se till att fira henne idag nu. Har lång pass idag 9- 19. 30 den är seg faktiskt speciellt när det är fint väder ute och att det va fult igår på min lediga dag.


Haft en fin dag med josse på saltö , stan...

20100622865 (MMS)

Haft en fin dag med josse på saltö , stan och avslutning med fika :). Har saknat henne sjukt mycket så detta va verkligen något jag behövde. Snart är det bebis dags med underbart längtar tills det lilla livet kommer ut till oss. Tack gumman du för bästa dan på länge.


Äntligen är man på plats igen. Resan har v...

20100620854 (MMS)

Äntligen är man på plats igen. Resan har varit sjukt rolig trots sjukdomar och allt men tack tjejer. Men det känns faktiskt grymt skönt att få träffa frugan nu igen puss darling


Kärleksförklaring efter några drinkar :)

dsc00530 (MMS)

Kärleksförklaring efter några drinkar :)


När det blir dåligt väder så måste man roa...

20100614823 (MMS)

När det blir dåligt väder så måste man roa sig på något sätt


Tror ni att vi har det bra eller. Vi har p...

20100614818 (MMS)

Tror ni att vi har det bra eller. Vi har precis tagit oss ner till stranden och ligger nu och steker i solen och har det så underbart man bara kan. Hoppas alla har det bra där hemma och jobbar hårt för det göra inte vi, semester!!!


Nu har vi ätit middag efter några timmar i...

20100612804 (MMS)

Nu har vi ätit middag efter några timmar i solen och efter det så har jag badat bubbelbad med josefind :). Så nu ska th börja göra oss redo inför kvällen. Puss och kram


Äntligen va vi framme på flygplatsen och s...

20100612800 (MMS)

Äntligen va vi framme på flygplatsen och snart åker vi till solen och värmen. Ska försöka uppdatera med lite bilder från resan under veckan så ni kan se hur vi har det. Men så länge får ni ta hand om karlskrona åt oss puss och kram från magaluf gänget :)


Igår kväll blev det studentfirande för car...

20100609787 (MMS)

Igår kväll blev det studentfirande för carro :D fick tyvär åka hem lite tidigare för jag måste plugga idag eftersom tentan är i morgon :(. Just nu sitter jag hos frissan och ska bli fin i håret inför magaluf och efter det ska jag till fina fötter :D! Så lite lyx blir det idag innan jag ska plågas bland alla papper. Puss och kram


Jag har verkligen haft en hemsk morgon str...

20100609778 (MMS)

Jag har verkligen haft en hemsk morgon stress, inte pluggat det jag borde, massa saker som saknas till resan, saker som helt plötsligt är borta jag det blev bara mer och mer saker för varje minute. Sen helt plötsligt så knackar det på dörren och då är det min underbara mormor som står där och har med sig ny kokt, hemmalagad rabarberkräm som är så sjukt god. Det blev nästan som en räddning för min del tack mormor :). Så nu är jag lungnat ner mig lite och ska snart till simhallen med stina. Puss och kram


Studenttider.

Nu är det dags för studenttider igen och man kan ju inte gör annat än att sakna sin egna student som är en oförglömlig dag. Solen sken, fick fira med världens bästa klass och vi hade en helt underbar dag tillsammans. I morgon så tar Caroline studenten så då ska vi fira henne och se till så att hon fir en lika fin dag som vi fick.

Just nu sitter jag och pluggar lite och tidigare va ja ute och sprang en rund och ikväll efter jobbet så blir det cirkelfys:D. Hoppas bara jag hinner eftersom det börjar halv 8 och vi slutar egentligen på jobbet då men ja ska försöka skynda så att vi kommer iväg lite tidigare annars får det bli gym. Så att idag blir det dubbelpass förmin del underbart:D!!!!



Hela min underbara klass!!!!



Karin och jag under middan


Fina flickor



Stina hann med att små supa lite på toaletten:D



Evelina, Stina, Hanna och jag åkte brandbil på studenten



Min syster tillsammans med sussi



Andreas och jag bjöd på bugg.


Examensfesten

Känner mig faktikst duktig som har börjat plugga lite inför tentan som är på fredag måste måste verkligen klara den! Är helt slut nu så ska sova men va bara tvungen att lägga upp lite bilder från i fredags som va grymt kul:D!


Kan man ha mer otur än att solen försvinne...

20100606777 (MMS)

Kan man ha mer otur än att solen försvinner och att det typ blir storm när man äntligen har kommit till stranden. Som tur va så tog jag med mig ett täcke som jag fick ligga under istället för på. Vi tröttnade rätt fort på att ligga där och åkte till solariet istället :).


Allvarligt så är det sjukt vart i dag, man...

20100602688 (MMS)

Allvarligt så är det sjukt vart i dag, man kan ju inte äns ligga stilla i sängen. Så att idag blir det stranden med eve och linda så får jag träna ikväll istället för att det går inte i denna värmen puss och kram


Underbar dag igår alltså :) det va lindas ...

20100604744 (MMS)

Underbar dag igår alltså :) det va lindas examensdag så dagen började med champang frukost hemma hos linda innan vi gjorde oss iordning. Efter vi varit i kyrkan så fixade vi klart med lindas cyklen som hon skulle få sen började kvällen som va den roligaste på länge :D


SOMMAR


Änligen, äntligen så är sommaten här kan ju bara hoppas att den har kommit gör att stanna denna gången. Idag så blev det frukost ute i solen tillsammans med ida innan vi skulle göra stan en runda. Vid lucnh tiden så hämtade jag mamma på jobbet för att åka till karlshamn där vi åt sallad innan vi skulle göra stan i karlshamn:D
Blev lite fynd idag trots alla, det va inga onödiga saker jag köpte så att det känns rätt bra öven om det svider lite i plånboken ( tur mamma gick med en runda:P).
Mina skor fråm have2have kom idag med och de satt kanon bra förutom mina ballerina skor som va påtok förstora!!!! 
Någon storfotad som är intresserad???? 



LövLövLöv

Lite av dagens shopping och ett par av mina skor som kommit med posten.


Det har varit en dag men många blandade kä...

20100602692_001 (MMS)

Det har varit en dag men många blandade känslor så att idag har jag inte gjort små mycket vettigt men den har varit bra ändå. Började dagen med att sola på ballongen, helt underbart va det att äntligen få känna lite sommar. Efter det blev det plugg och träning sen nu vill jag tack mina vänner som är guld värt.


RSS 2.0